January 22, 201510 yr Andy Murray ✔ @andy_murray Follow When I cramped and won in the us open last year I was a "drama Queen, unfit, needs to see a shrink, faker" weird... 1:01 AM - 22 Jan 2015 Murray o Nadalu
January 22, 201510 yr sramim se priznati, gledao bih ovaj film što? mlad, zdrav, strejt... Edited January 22, 201510 yr by koksy
January 22, 201510 yr Bas sam to dosao da napisem. nike ubi sa fluo opremom. Gledam Serenu i ne znam da li je dosla da igra tenis ili izigrava saobracajca na plazi.
January 22, 201510 yr Malo sam gledao tenisa za sada ali upada u oči da serveri ubijaju specijaliste za šljaku kojih skoro da nije ostalo na turniru. Opet, izgleda da su nekoliko glavnih terena ostali nešto sporiji. Ne bi me iznenadilo da, nakon ere u kojoj su zbog Samante Stosur usporavali terene, nastupi period ultra brzih terena u Melburnu, zbog njihove generacije koja dolazi.
January 22, 201510 yr Novak rece da je teren brzi, a koliko mi se cini ova podloga u Australiji je maltene ista na svim terenima i najmanje ima odstupanja u odnosu na ostale turnire. I svakako vise odgovara serviserima.