renne Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Švajcarski teniser Rodžer Federer angažovao je Ivana Ljubičića za trenera I uz njega se nada da će sledeće godine biti jos bolji a ujedno i da će naći rešenje za Novaka Đokovića koji mu je u 2015. godini u finalu oduzeo tri Gren Slema. “Novaka je bilo teško pobediti, posebno u velikim mečevima. Ima neverovatno samopouzdanje i nadam se da će mu ono pasti pre ili kasnije, ali svejedno vredno radim da bih ga stigao. Jednostavno, Novak je postao teniser kojeg je teško pobediti. Svoju igru je odveo na novi nivo i teže mi je da dominiram u duelima sa njim. Ali, ostvario sam nekoliko pobeda u našim susretima i zaista uživam u njima”. Upitan da li mu je Novak najveći rival tačnije da li mu je teže da igra sa njim ili sa Rafaelom Nadal, Švajcarac se nije mnogo premišljao: “Njih dvojica su potpuno drugačiji tenisera, ali je za mene Rafa teži rival iako me je Novak pobedio gotovo u identičnom broju mečeva”
Timmy Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Posle 14 godina i 54 vezana GS turnira Zimonja propusta AO zbog povrede palca. Trebalo je da igra sa Zilom Milerom.. Jebote, 54 uzastopna turnira :O
keitel Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Federer objavio raspored za 2016. Pravi penzionerski, propušta četiri mastersa, šljaku skroz izbacio osim Pariza..ciljevi su svakako Vimbldon i Rio.
Timmy Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ciljevi su mu GS turniri i RIO. STo je i logicno. Na OI najvece sanse za zlato ima u miksu sa Hingis. Mislim da ce im tesko ko parirati. A bice zajeban i ak obude igrao sa Vavrinkom dubl.
Timmy Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 I Indijci ce imati jak miks, Bupati Mirza verovatno.
Mil@n Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 http://espn.go.com/espn/feature/story/_/id/14543363/australian-open-greatest-era-tennis-history
Recommended Posts