Jump to content
IGNORED

Tenis 2015

Ros

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

483

• Max Morlock

473

• renne

431

• duda

336

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Murray 55 grešaka... smejurija

Kako li je samo uspeo da napravi 55 gresaka u mecu od 16 gemova? Ne pamtim da sam ikada u zivotu cuo za tako nesto.

Posted

Kažu svi da se statistika u Dubajiu baš ne vodi kako treba (sve pišu pod UE, i forsirane i neforsirane), ali svejedno, čak i ako je pogrešno mnogo je. :)

Posted

Kažu svi da se statistika u Dubajiu baš ne vodi kako treba (sve pišu pod UE, i forsirane i neforsirane), ali svejedno, čak i ako je pogrešno mnogo je. :)

Pretpostavljao sam da je neka greska u pitanju. Secam se rasprave ovde kad je Federer izgubio od Novaka na US Openu i kad se kukalo kako je napravio cak 63 UE u mecu od pet setova, od kojih su, ako se dobro secam, tri zavrsena na razliku. 55 UE na 16 gemova su sedam celih gemova i 40:0 za Bornu u preostalih devet. To igrac tesko da i iz inata sebi moze da uradi a da se debelo ne potrudi.

Posted

A i to su gluposti. Forced nisu greške. Zna se šta je greška i zdravo, šta forsirane neforsirane

Posted (edited)

Dobio Viktor prvi set 6:3

Sad gledam atp trku, trenutno je 13. A ako sad pobedi izbice na 8. mesto. To je privremeno, jer jos nekoliko tenisera iza njega igtra zavrsnice turnira, al ce pobedom svakako biti oko 10. mesta.

edit: naravno, suvise je rano uzimati trku kao nesto bitno.

Edited by Timmy
Posted

Tesko ce Viktor, nema resenje za servis Andersona.

Posted (edited)

sad bilo na WATTS-u...lopta još nije napustila teren ...

mora se priznati da dečko ima štih za demolišn.

Edited by Musky
Posted (edited)

Opa, Ćorić uzima, zapravo vraća, brejk Federeru... i to s nulom :thumbsup:

edit: mada, starac Vujadin ovo izgleda lagano privodi neminovnom... :D

Edited by Max Morlock
Posted

Brona imao 3 vinera (od toga 2 asa) i 22 greške... dovoljno govori. :)

Posted

federera nikada ili retko je mogao iznenaditi ovakav neki novi klinac. mislim da ce biti nesto od corica. obicno kad jako mladi igraci vec na pocetku karijere imaju ovakve skalpove nesto bude i od njih. za razliku od izvikanih youngova, harrisona i ostalih

Posted

Ćoriću najviše fali penetracija iz forhenda. Servis će sigurno popraviti, ali od ovog forhenda zavisi da li će uspjeti da se probije u sam vrh.

Nisam razmišljao o ovom skidanju skalpova, sjećam se da je Jang prije nekoliko godina pobijedio Mareja. On ima igru ali definitivno je mentalno veoma slab. Harison je u mlađim danima podsjećao na Rodika, doduše sa slabijim servisom. Ne znam šta se s njim dešavalo u poslednje vrijeme ali čini mi se da se u međuvremenu pretvorio u klasičnog grajndera.