duda Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ozi open renoviran, i spreman za useljenje... hvala :)
levi Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Šta da odmorim, predao sam se. Nemam ja šanse u toj disciplini
Timmy Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 (edited) Ma nije vredno... Edited February 3, 2015 by Timmy
Frank Pembleton Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Imao priliku da pricam juce sa armenulicem opustenotm .Kakav je on car jbte...
Max Morlock Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Daj neke zanimljive detalje :) p.s. a što mu je tek žena bila carica :P
duda Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 armenulić je omatoreo, inače uopšte nije loš lik za razliku od obradovića koji je dileja i kome se ničimizazvano posrećilo da se u ovo vreme nađe tu gde se našao
Frank Pembleton Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Pazi i ova sadašnja je vesela i prijatna. ;) Zanimljivo da više ceni marejevu ženu nego njega :P . Poslato sa WC šolje by BVK
Garnirung Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Moguće je da je to pre zbog ćaleta od Kim, osim ako nije bilo wink-nudge
Frank Pembleton Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Daj neke zanimljive detalje :) p.s. a što mu je tek žena bila carica :P E sad se setih, reče mi da je primetio da Novak vrlo često usred meča "počne da gubi ravnotežu" .Ja mislio psihički. Ne, kaže on, baš onako fizički da se tetura...
duda Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ne, kaže on, baš onako fizički da se tetura... ovo sam jednom pročitala u izveštaju sa nekog meča protiv, čini mi se delpa mislila sam da je neko prolupao ali izgleda da ipak nije
levi Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Često se to njemu dešava da se gura sa nevidljivim čovekom oko osnovne linije
Recommended Posts