Jump to content
IGNORED

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

ajgor

Recommended Posts

Posted

treba mi mišljenje o aplikaciji komercijalne banke, koliko je user friendly, pogotovu za ne mnogo vešte korisnike? da li ima qr code za uplaćanje računa i sl?

thx

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

treba mi mišljenje o aplikaciji komercijalne banke, koliko je user friendly, pogotovu za ne mnogo vešte korisnike? da li ima qr code za uplaćanje računa i sl?

thx

Ja je koristim i dosta je jednostavna, mislim da bi se i manje vešti snašli. Ima i ta opcija za QR kod, mada to i nisam koristila.

Evo imaš ovde pregled funkcija...

https://www.kombank.com/sr/e-servisi/stanovnistvo-e-servisi/mobilno-bankarstvo

• Hvala 1
Posted

Ok to sve radi, godinama unazad koristim i deluje mnogo zahtevnija na prvi pogled ali brzo se navikneš. 
inace, kad smo već kod kombank, pre možda mesec dana ili manje povećali su raspon za kupoprodaju € online. Dugo vremena bio je 117,75/117,45 i mislim da su bili najpovoljniji. Sad je 117,95/117,25

• Hvala 1
Posted

Ako neko hoce da zatvori MTS bank racun (zbog spajanja sa PS), imajte u vidu da mora biti manje od 10 dinara na racunu da bi se to uradilo.

• 5 weeks later...
Posted

MTS od 01.07. utopljena u Poštansku Štedionicu. PŠ kao crna rupa, usisava sve oko sebe.

Posted

Mislim da je bolje receno da im uguravaju otpatke. Osim sto MTS ima noviji softver, koji je tesko zamisliti da je toliko skalabilan, ne vide se bas neki drugi razlozi osim politickih. 

• +1 1
Posted

Ako sam ja dobro shvatio stedionici je namenjena funkcija Komercijalne banke...sav drzavni promet se gura tamo a mozda se nadje i neko kilo za u sef ( ako iste imaju...)

• 1 month later...
Posted

Jeste uspeli da aktivirate novu Intesa aplikaciju bez odlaska u banku? 
Kod mene stalno neka greška, prosto je nemoguće…

Posted

Meni su u Intesi preporučili da je ne instaliram ako mi postojeća radi. Još je u betatm fazi, navodno, ili je bar bila prije 20-ak dana.

• Hvala 1
Posted

Meni i dalje stara radi normalno, pa nisam prelazio na novu. Na Benchu sam čitao da je nova puna bagova, pa neću još da menjam.

• Hvala 1
Posted

Meni su slali izvode godinu dana nakon što sam zatvorio račun. To ona indijska tehnička podrška šljaka sve u 16.

• Haha 1
Posted

Ја је активирао без проблема. Пренети ми и шаблони за плаћања. 
Избрисао сам стару већ 

• Hvala 1
Posted (edited)

Cujem neki dan rafal sms notifikacija i imam sta da vidim :lolol: 

IMG_EF08EDDE9948-1.thumb.jpeg.a7a1c0e01bec9d0a64990cf50e2513d2.jpeg

Edited by Biohemija
Posted
24 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ја је активирао без проблема. Пренети ми и шаблони за плаћања. 
Избрисао сам стару већ 

To sve pričate o aplikaciji za mobilni ?

Ja plaćam sa kompa, i ne znam da ima neka nova verzija.

I da, uvela je Inteza neke provizije od 20 din za većinu plaćanja.

A primetila sam da mi na jednom deviznom računu skidaju evre po malo, valjda su i tu uveli neku naknadu za održavanje računa :ph34r:.