gospa buba Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 e, to. ko prvi prodje kroz sistem neka javlja kako ide dalje. mora se imati login na homebanking prethodno uspostavljen, to imam. meni treba keva da onlajn preusmerava na mene, pa da joj ja podizem. poshto je pinove definitivno junachki pogubila sve, a sad i da ih nadje, ja vishe ne smem da se zezam na bankomatima, jer sam sve ispucala 2x, ne smem da se igram sa trecim
jms_uk Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 29 minutes ago, gospa buba said: e, to. ko prvi prodje kroz sistem neka javlja kako ide dalje. mora se imati login na homebanking prethodno uspostavljen, to imam. meni treba keva da onlajn preusmerava na mene, pa da joj ja podizem. poshto je pinove definitivno junachki pogubila sve, a sad i da ih nadje, ja vishe ne smem da se zezam na bankomatima, jer sam sve ispucala 2x, ne smem da se igram sa trecim Sad dao ocu info pa ce sutra da zove. Vec ima homebanking, samo mu ne radi ta autorizacija placanja. Kad smo kod preusmeravanja, kako ide slanje kinte na neciji racun? Isto preko uplatnica? Koji mi info onda treba od primaoca (oni modeli i pozivi na broj i sl)?
jms_uk Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 8 minutes ago, gospa buba said: i to cesh sve ti prvi Hvala Tata sutra zove postansku, ja intezu - pa cemo da vidimo ko ce prvi da se autorizuje za autentifikaciju
jms_uk Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 [mention=135]gospa buba[/mention] tata je malo dodatno cackao online i nasao da moze da se zatrazi to i online ko vec ima Homebanking (kaze da ce da proba veceras). http://www.posted.co.rs/sms-kod.html a sa desne strane ima uputstva razna, ukljucujuci i ove sifre za placanja i sl. http://www.posted.co.rs/HB/Uputstvo_nalog_za_prenos.pdf
Luther Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 1 hour ago, jms_uk said: Sad dao ocu info pa ce sutra da zove. Vec ima homebanking, samo mu ne radi ta autorizacija placanja. Kad smo kod preusmeravanja, kako ide slanje kinte na neciji racun? Isto preko uplatnica? Koji mi info onda treba od primaoca (oni modeli i pozivi na broj i sl)? Treba ti samo račun primaoca, nema poziv na broj. Šifra plaćanja=289 (transakcije po nalogu građana). Za plaćanje poreza ili infostana su druge šifre. Tekstualn deo uplatnice je nebitan, samo moraš nešto da napišeš. Nalozi do 300.000din, ako se potvrdi hitno, gotovo trenutno legnu na račun primaoca.
jms_uk Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 @gospa buba platio otac svoj prvi racun online! 10 din provizije, mts-ov racun
jms_uk Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Update za Intezu: Iako se zove broj za aktivaciju to ne znaci da ce se odmah dobiti neko ko to zna da radi. U mom slucaju, tek cetvrta operaterka. "Popunjen" je formular, zahtev ce biti obradjen do kraja dana, mozda sutra. Naravno upozorenje na kraju, da kad sve ovo prodje, mora da se dodje u ekspozituru da se potpise sve licno. Bilans za sada: 40 minuta (£6.50) telefoniranja...
Lena Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 @Nesh Nezvanično, svi rokovi bi trebali da budu produženi do 1. jula, zbog svega ovoga. Nije još stigao dopis, očekuju ga. Druga opcija je da ti, ako već imaš ovlašćenje, podneseš zahtev da im se kartice dostave na kućnu adresu.
Nesh Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 (edited) 34 minutes ago, Lena said: @Nesh Nezvanično, svi rokovi bi trebali da budu produženi do 1. jula, zbog svega ovoga. Nije još stigao dopis, očekuju ga. Druga opcija je da ti, ako već imaš ovlašćenje, podneseš zahtev da im se kartice dostave na kućnu adresu. Hvala! Edited April 8, 2020 by Nesh
jms_uk Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Dodatni update za @gospa buba Odobrili danas i meni kod inteze - radi i mobilna aplikacija i mToken za placanje online (platih majci neka dva racuna za probu danas).
gospa buba Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 49 minutes ago, jms_uk said: Dodatni update za @gospa buba Odobrili danas i meni kod inteze - radi i mobilna aplikacija i mToken za placanje online (platih majci neka dva racuna za probu danas). a poshtanska? jesi uspeo?
jms_uk Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 12 minutes ago, gospa buba said: a poshtanska? jesi uspeo? Eno nekoliko postova iznad
Recommended Posts