Lena Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 Rođak radi u pošti, odradio je to ovlašćenje za roditelje. Mogu sutra (odnosno danas, ali u neko pristojnije vreme) da ti proverim šta treba, ako neko ne odgovori u međuvremenu...
Skyhighatrist Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 (edited) Poneseš obe lk i kartice računa. Ima i neki formular može se printa, al' kažu može i rukom na artiju... Edited March 29, 2020 by Skyhighatrist
smorenko Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 Rukom napisala keva podatke njene i moje broj racuna, adresa, broj LK, JBMG i koliko para podizes. To su ptihvatili, a za sledeci put dali neki njihov formular za jednokratno ovlascenje. I naravno sve dokumente sam predao na proveru.
Tale Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 6 hours ago, gospa buba said: jel neko radio na ovlashcenje za poshtansku? Meni je službenica tražila da skinem masku da bi mogla da "sravni" moju LK.
Jumanji Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 Meni je službenica tražila da skinem masku da bi mogla da "sravni" moju LK.I ja sam na to racunala, pa sam na levoj stavila dve rukavice da prvu bacim ako trazi da skinem masku. Nije trazila, doduse u banci.
jms_uk Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Inteza konacno odgovorila, i to pozitivno. Sad je verovatno kasno, zvacu ih sutra ujutru da probam da aktiviram. Sent from my iTelephone using Tapatalk
stajebrebilo Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Kakve su informacije po bankama, u kom je statusu i na kom nivou kreditna aktivnost, privrede posebno ?
Nesh Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 (edited) On 29.3.2020. at 4:19, Lena said: Rođak radi u pošti, odradio je to ovlašćenje za roditelje. Mogu sutra (odnosno danas, ali u neko pristojnije vreme) da ti proverim šta treba, ako neko ne odgovori u međuvremenu... Kvotujem te posto imas rodjaka u posti, izvini, a hocu da pitam da li neko zna sta se desava sa istekom kartica. Mojim matorima je rok vazenja kartice u Postanskoj stedionici 05/20, dakle maj, isto i na mojima karticama za njihove racune za koje su me ovlastili. Dakle, pretpostavljam da vaze do kraja maja, matori imaju 80,5 i 88,5 i i ovako nisu preterano pokretni, naprotiv, a imaju i zabranu kretanja, te tesko da ce moci da odu da preuzmu kartice (uzgred, nadam se da stedionica obavestava na vreme korisnika, da ne treba mi sami da idemo tamo). Jel imao neko slican slucaj, kakva je procedura, ako necu moci da podizem novac sa njihovih racuna (sada to radim na bankomatu svojom karticom) starom karticom to ce biti bas veliki problem. Hvala unapred na eventualnim informacijama. Edited April 7, 2020 by Nesh
gospa buba Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 poshtanska automatski pravi nove kartice i obaveshtava pismom, skoro mesec dana ranije, da su gotove i od kad moze da se dodje po njih. moguce je da ce za 65+ organizovati neshto, jer su npr online banking relaksirali da moze telefonom da se aplicura za 65+, ostali moraju da dodju. te tvoje kartice vazice ceo maj, tako da tvoj problem, ako ga bude, startuje od 1 juna. edip. za onlajn se kanim da navedem kevu da to odradi, ali nikako... sent from bubamoto
Lena Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 @Nesh Pitala ga. Kaže da bi najverovatnije trebalo da im pošalju kartice na kućnu adresu, ali sutra će proveriti sa koleginicom koja radi na tome, pa će mi reći. Kad mi kaže, javljam.
Nesh Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 (edited) @Lena @gospa buba Hvala! Lepo bi bilo da posalju na kucnu adresu. Dobro, bar imam fore do 1. juna. Edited April 7, 2020 by Nesh
jms_uk Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 poshtanska automatski pravi nove kartice i obaveshtava pismom, skoro mesec dana ranije, da su gotove i od kad moze da se dodje po njih. moguce je da ce za 65+ organizovati neshto, jer su npr online banking relaksirali da moze telefonom da se aplicura za 65+, ostali moraju da dodju. te tvoje kartice vazice ceo maj, tako da tvoj problem, ako ga bude, startuje od 1 juna. edip. za onlajn se kanim da navedem kevu da to odradi, ali nikako... sent from bubamoto Hvala za ovaj info - kazacu roditeljcima da aktiviraju to. Da li ima neko taj tel. broj pri ruci? Sent from my iTelephone using Tapatalk
jms_uk Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Nasao!Crveni tekst ako nekom jos treba!Sent from my iTelephone using Tapatalk
Recommended Posts