Jump to content

Kolumnistička lupetanja

Featured Replies

• Author

Ali čovek nije isto što i human, nego isto što i man.

Ali čovek nije isto što i human, nego isto što i man.
Znaš onu pesmu Jedna osoba i jedan muškarac :)
  • Author

A o psu da i ne govorimo!

• 1 month later...
Dimitrije, Dimitrije, sramota te bilo!
To je tema za neuporedivo veći prostor od ovog, a dok se nje ne prihvatimo hajde bar da razmislimo zbog čega najveći trg u Beogradu, onaj na Slaviji, i dalje nosi ime Dimitrija Tucovića, čoveka koji je udario temelje antisrpske propagande na Balkanu i u Evropi, koji Srbima ni najmanje dobro nije doneo, naprotiv, optužio je sopstevi narod da je u Balkanskim ratovima, čineći strašne zločine, imao nameru da potpuno uništi jedan drugi narod, Albance.Zvuči poznato, zar ne.
:isuse: ajoj, jebeni dmitrović.

Užasavajuća kombinacija neobrazovanosti, bezobrazluka i lakomosti. "Kad sam bio voditelj Dnevnika 2, dobijao sam više pisama obožavateljki nego Zdravko Čolić".

To su te snage koje donose modernizaciju Srbije i rešenje kosovskog pitanja.

ne, to su snage koje će obitavati u nacionalističkoj ravni da se ne desi da u nju ulete snage koje nije imenovao pussy.

• Author

Tačno tako.

ne, to su snage koje će obitavati u nacionalističkoj ravni da se ne desi da u nju ulete snage koje nije imenovao pussy.
Tacno tako...A ovaj olos, je takav psihopata da je to nevidjeno.Secam se jednom u Grmecu kako su ga neki , vec penzionisan i novinari, izuli iz gaca i ponizili kad je nepozvan seo za sto onaj dupli unutra i poceo da sipa bljuvotine, kao nepoznate svima a poznate njemu.Bio sam klinac ali sam video sta znaci kad te iskusni iskusno nasankaju ko majmuna...Zato se sada vraca da se svima osveti!
Uf, ne snalazim se baš u ovolikim negacijama. Može li malo jednostavnije?

neko mora purnjati nacionalistički.pussy je otvorio prostor svojim štićenicima i time donekle zatvorio prostor nacionalistima koje ne kontroliše.

Jasno, hvala.

da se čovek (hm) prihvatio ozbiljne analize o tome zašto su cece, goce i ostale droce persone o kojim ase sve zna a o istorijski i nacionalno bitnim ič, tekst bi mogao da bude prihvatljiv. ovako, kao u nekim filmovima kada se od kraja konstruiše početak, ispada ogavno.