yolo Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 sad cu da pitam drugaricu lektorku mene tako naucili gramar naciji ali davno.
Frank Pembleton Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Jbte zabo sam tekst, kakvo govno ovaj ćirjaković... ....shit has hit the fan...
nezvanova Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 sad cu da pitam drugaricu lektorku mene tako naucili gramar naciji ali davno. pitaj, pitaj... mi ovako ucili u osnovnoj. istina, menjao se pravopis od tada po nekim pitanjima, ali ovo mislim da su neki aksiomi :-)
gospa buba Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 (edited) Jbte zabo sam tekst, kakvo govno ovaj ćirjaković... ....shit has hit the fan... ne govori tako, moze da te tuzi -_- Edited April 25, 2016 by gospa buba
vememah Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 iskreno, nadam se da nikad vise nece napisati niti jedan tekst. Sudeći po naslovnici Politike od utorka, reklo bi se da to nažalost nije slučaj. Naslov je "Advokatske i druge ideološke uniforme".
Strahan Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Cirjakovic je ... pre izvesnog se prof. Begovic nije mogao da dise od njega, ubacio se iz cista mira na neki profin tekst i to se pretvorilo u beskrajnu raspravu Sent from my iPhone using Tapatalk
Strahan Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Jel ste sigurni da zelite da citate cirjakovica? [emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
Strahan Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 opet nije dobro ispalo izvinjavam se u nekoj sam guzvi na poslu... :(
nautilus Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Kakva spektakularna kakafonija od teksta. Moja profesorica iz srpskog u gimnaziji bi mu dala 2 zbog ovoga. Ono, pismeno je, ali jebem li ga sta je pesnik hteo da kaze.
Frank Pembleton Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Jao nautiluse, ne znam šta da ti kažem, stvarno... ....shit has hit the fan...
nautilus Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Nista. Najbolje da se upecam na ova bulaznjenja. Sto puta vidjena tehnika na forumu. Ne raspravljas se sa sustinom teksta, ne iznosis argumente, nego nalajes na 100 pravaca, nalijepis 100 etiketa, ucitas nekome 100 stvari i raspravu dovedes do apsurda. Stare ste vi kajle i svasta se korisno od vas moze nauciti. :D
Recommended Posts