Jump to content
IGNORED

AliExpress

Valk

Recommended Posts

Posted

kupila dva para naočara, naručila početkom januara, posle našeg božiće, jedne stigle posle 10 dana, druge početkom februara

• +1 1
Posted

Ja sma uzimao neki hub za kompjuter, naručio oko 30. januara, stiglo oko 10. februara... Poštarina bila nešto veća, ali sma našao gde je jeftiniji za tu razliku u ceni poštarine, pa me izašlo, manje više, isto...

Kad nađete nešto što želite, pogledajte, ako ima smisla, da li negde ima po sličnoj ceni sa pošatrinom, a da je poštarina veća, onda brže stiže,...

• +1 1
Posted

ne znam za ali, ali™ na ebay uvek prvo prosurfujem za neki item koji me interesuje

pa sačekam par dana, onda mi sam izbacuje povoljnije varijante za isti

• +1 2
Posted

@ljuttko

mozes da izvadis internet karticu,ja imam iz pokojne komercijalne banke...pri pejd je  i nije vezana ni za jedan racun nego sipas u nju koliko hoces i to trosis...ova moja traje 5god i radi za sve sajtove

Posted

Još mi stižu naručene stvari sa početka novembra. Sreća pa je sve sitne vrednosti. Nisu još stigla dva miša od po 2-3€.

Štrajk poštara je očigledno pogodio jako sve pošiljke čiji se put ne prati.

Sve skplje od 15€ mi je stiglo na vreme i u proteklih 12-15m je stizalo na vreme. Dobro sam prolazio sa naplatom PDV i porezima jer naručujem neke redje, neočigledne stvari pa su ih carinici odokativno ocenjivali pogrešno ali povoljno po mene.

PS

Skoro sam otkrio mogućnost samostalnog kreiranja virtuelne kartice u Intesi, preko same aplikacije. Ima mogućnost ograničenja visine isplate, traje do 6 meseci, definiše sopstveni pin ..... sve sam transakcije prema AExp., Paypal, Google Play ... prebacio na takvu karticu i miran sam.

• Hvala 1
Posted
11 hours ago, radisa said:

Ja sma uzimao neki hub za kompjuter

moze link ka prodavnici i kako si zadovoljan?

Posted (edited)

Sad je 20,92 evra  :cry4:

Edited by Milosh76
Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

Sad je 20,92 evra  :cry4:

ja sma ga platio 13.90 sa poštarinom...

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Meni na srecu ne treba toliko opcija :D  ali cu svakako nesto naruciti.

Posted

Meni piše 17, 7 e za ovaj Radišin model, plus neki kupon za popust,  plus popust ako je2 komada. Naruči 2 ja uzimam jedan  i imamo 2 posto  manje :D

Posted
3 minutes ago, Milosh76 said:

Meni na srecu ne treba toliko opcija :D  ali cu svakako nesto naruciti.

Od viška glava ne bolio, uzeo sma nkei kojimima sveeeee... :fantom:

Posted
5 minutes ago, ljuttko said:

Meni piše 17, 7 e za ovaj Radišin model, plus neki kupon za popust,  plus popust ako je2 komada. Naruči 2 ja uzimam jedan  i imamo 2 posto  manje :D

Kinezi prevaranti

image.thumb.png.891dc1a188cf7c9978a514f2761250ee.png

• Haha 1
Posted
12 hours ago, radisa said:

Ja sma uzimao neki hub za kompjuter, naručio oko 30. januara, stiglo oko 10. februara... Poštarina bila nešto veća, ali sma našao gde je jeftiniji za tu razliku u ceni poštarine, pa me izašlo, manje više, isto...

Kad nađete nešto što želite, pogledajte, ako ima smisla, da li negde ima po sličnoj ceni sa pošatrinom, a da je poštarina veća, onda brže stiže,...

Probaj onaj DE prevoz za jeftinije stvari iz EU, pisao sam na globalnom shopping vodiču o toj ekipi.

• +1 1
Posted
16 minutes ago, Milosh76 said:

Kinezi prevaranti

image.thumb.png.891dc1a188cf7c9978a514f2761250ee.png

Vid mene , možda imam popust jer sam naručila još jedan pečat upravo :Dali.thumb.jpg.5174f481c616b50ff49b0131842c6300.jpg

• +1 1