copkillah Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 Jedno čekam mesec i po dana, drugo oko mesec dana, a i jedni i drugi su stavili rok 90 dana. Trebalo bi kad tad da stigne, kao što rekoh, čekao sam na jednu isporuku od novembra do aprila
Zeleni sto Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Je l' otvorite dispute kad toliko kasni? Meni su već vratili pare za dve isporuke koje čekam dva i po meseca i ističe purchase protection.
copkillah Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Ja sam posle 3 meseca otvorio dispute za to i dobio pare nazad i onda je stiglo 2 meseca kasnije. Pisao sam im da želim da im platim paket, ali su me iskulirali.
Frank Pembleton Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Ja se razmišljam da za dve porudžbine otvorim dispute, već dugo stoji:Item pending international transport availability Pogotovo što sam našao na KP malo skuplje, ali bar ima... ... Shiit has hit the fan...
Zeleni sto Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Prihvatiće ti dispute ako ti ističe purchase protection. Inače ne verujem da će presuditi u tvoju korist na osnovu toga što u trackingu stoji na jednom mestu.
gospa buba Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 kakve su ono poshtarine na aliju sent from bubamoto
renne Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 1 hour ago, gospa buba said: kakve su ono poshtarine na aliju sent from bubamoto pa ričali smo nema više džabe razni dhelovi i ini kurci i palci
Renegade Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Izgleda kad je bio onaj štrajk u pošti da se napravio veliki zastoj koji je prouzrokovao veliki broj vraćanja paketa, refunda i slično. Pretpostavljam da u kombinaciji sa redukovanim saobraćajem zbog pandemije, Kinez jednostavno video da mu se ne isplati da trguje s nama.
napadaj Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Ama to je zbog korone, vratiće se u normalu kad se ponovo uspostave uredne linije transporta robe.
gospa buba Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 aaa, kapiram. nisam ranije pratila pa se iznenadila.pa lepo zive dhl i ups sent from bubamoto
Jumanji Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Negde sam procitala da je za Srbiju isporuka 35 €, a za Hrvatsku 0.78€Navodno jer im se ljudi odavde stalno zale, zbog nase poste, ne dobijaju pakete ili su prazni i onda traze da im se refundiraju pare.Je l su tacne ove cene? Znam da neki nisu dobili pakete jos od novembra-decembra, a u Srbiji su i nikakve zalbe niti zivkanja ne pomazu.
Frank Pembleton Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Ama to je zbog korone, vratiće se u normalu kad se ponovo uspostave uredne linije transporta robe. Ma da, i Amazon je digao cene isporuke ozbiljno... ... Shiit has hit the fan...
jms_uk Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ma da, i Amazon je digao cene isporuke ozbiljno... ... Shiit has hit the fan...
jms_uk Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 23 minutes ago, Frank Pembleton said: Šta, nije? ... Shiit has hit the fan... Samo dodajem da su digli (i) cene artikala, ne samo isporuke.
Recommended Posts