December 24, 20195 yr Prvi put planiram neku porudžbinu sa Alija, ima kakav brzinski hint kako odabrati prodavca (ima ih kao govana za ovaj proizvod), i generalno cake na koje obratiti pažnju? Drugo, imam relativno istu cenu na Aliju i Amazonu, jel bolje možda preko Amazona ili da se držim Alija? TnxAko imas mogucnost Amazona ne vidim zasto bi izabrao Ali, osim ako ne uzmes neku kurijersku (garantovanu) isporuku.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
December 24, 20195 yr Ima i toga, vec se kinezi "useljuju" i na Amazon pa i salju iz Kine. Uglavnom to bude skuplje jer Amazon ima striktnije uslove a verovatno i uzima veci procenat.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
December 24, 20195 yr Pa ono tipa par dolara razlika... Mada moracu malo detaljnije da pregledam te ponude na oba sajta.
December 24, 20195 yr ducco sta kupujes ako nije tajna da probamo da pomognemo.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
December 25, 20195 yr Našao neke wireless sluške Kineze, kažu na revjuovima da su do džadža, cena smeh. https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20191224070914&SearchText=QCY+T5 Edited December 25, 20195 yr by ducca
December 25, 20195 yr Gledaš ovim redom: Broj narudžbina Što manja poštarina Ocena prodavnice Komentari i slike proizvoda
December 25, 20195 yr Hvala za savete, to mi je trebalo u principu. 33 minutes ago, Skyhighatrist said: Ja imam ove QCI sluške, i valjaju koliko i koštaju, dakle malo... Imaš baš ove T5? Fuck, na nekim portalima ih nahvališe jbg...
January 14, 20205 yr On 25.12.2019. at 11:46, Skyhighatrist said: Moje su QY19. Baterija im traje kratko, pune se dugo, zvuk im je slabašan... Kad smo kod sluski jel ima neko ovakve? Trebalo bi da su vrh u toj cenovnoj grupi https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Airdots-TWS-bluetooth-5_0-Earphone-DSP-Noise-Cancelling-Auto-Pairing-Bilateral-Call-Stereo-Headphones-p-1450592.html?ID=6284238&cur_warehouse=CN Edited January 14, 20205 yr by Haralampije
February 25, 20205 yr On 14.1.2020. at 8:31, Haralampije said: Kad smo kod sluski jel ima neko ovakve? Trebalo bi da su vrh u toj cenovnoj grupi https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Airdots-TWS-bluetooth-5_0-Earphone-DSP-Noise-Cancelling-Auto-Pairing-Bilateral-Call-Stereo-Headphones-p-1450592.html?ID=6284238&cur_warehouse=CN Ja sam narucio te sluske jer me je zanimalo bas kakve su za te pare. Zvuk je ispod proseka, jer za te pare mislim da ne mozes imati kvalitet zvuk i true wireless sluske. Konektovanje preko BT-a na uredjaje je po meni nepotrebno komplikovano, ali hajde, na kraju uspes da sredis. Kutija u kojoj cuvas mislim da nije idealna jer magnet nekad jace drzi sluske na mestu, pa sam dosta puta imao utisak da moram da kidam sve iz kutije. :D Ako ih kupujes zbog prakticnosti - mozda ce ti smetati vadjenje i vracanje u kutijicu i to sto mogu nekad da izgube konekcije preko BT-a, a ponovo ih sinhronizovati nije bas trivijalno. Ako ih kupujes zbog kvaliteta zvuka - preporucujem ti da nadjes neke druge, jer su ove stvarno ispod proseka i cak i neko ko je laik za kvalitet zvuka moze prepoznati (najvise manjka bas i ne moze bas sjajno da isprati jace zvuke bez neke distorzije).