Zet Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Danas stigla baterija za fon (pre roka) i jos poslali zadnji deo maske i kabl za ajfon (uopste mi nije potrebno), hm da i reklama za kineski porcelan.
Zverilla Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 da nije nesto piratizovano u pitanju? nije, u pitanju je xiaomi telefon tracking u aliexpressu je jako dugo javljao da je paket napustio kinu, bez daljih informacija ako se ovo desi, moze rucno da se prati preko track17 sajta (ima link negde u tracking info.u) e, tamo daju vise informacija i prate zaista gde je paket onda sam odjednom dobio update sta se sve desilo (i to je postalo vidljivo u ali.ju) sad sam malo bunario statuse, i ispostavilo se da je paket otisao u holandiju, odakle naravno nisu mogli da mi ga isporuce, jer jelte nisam u holandiji... (naravno, holandija se ne pominje nigde u adresi za slanje)
Moća Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Preko koga su ti slali paket? Singapurska posta ima centar u Holandiji pa odatle salju po evropi.
Zli Gli Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Moco, a moje pufnaste lisice, sta se s njima desilo?
Haralampije Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Zverila , mozda au ti ucukali pogresan kod u startu.Verovatno se radi o holandskoj posti koja je meni bila do sad ok glede paketa iz Kine.Kod bi trebao na pocetku da ima NL pa niz cifara i na kraju RS.
Zverilla Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Preko koga su ti slali paket? Singapurska posta ima centar u Holandiji pa odatle salju po evropi. sad videh da PostNL salje i u druge zemlje al tek onda mi idu na nerve, koji qrac mi ne stize tel vec drugi put (nije problem sa uvozom/zabranom, jer imaju status i za to, a meni kazu da nije isporuciv)
eye of the beholder Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Meni je jednom, neka narudžbina sa Alija išla preko Švedske. Samo da znate. Lepo stiglo žuti paket sa koje kakvim pečatima i zastavom Švedske. Znam samo da mu je trebalo baš dugo da stigne.
Zli Gli Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 I meni je dosta stvari stiglo iz Skandinavije, sve regularno. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
kiki Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Meni je Ali uredno poslao paket na adresu Belgrade, Croatia. Ubačen u vreću 27. jula, meni, preko Zagreba, stigao 2. avgusta (sa sve zadržavanjem na carini). Elem, Holanđani se glupiraju.
Velocipede Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Dobio obaveštenje da je poslat paket, China Post Registered Air Mail, ali je paket poslat iz Mađarske (HU je kod na kraju). Jel to normalna situacija?
Zet Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) Valja li ovo ista za zezanciju na vikendici? Cena 9.95eur Edited September 9, 2016 by Zet
Frank Pembleton Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Verovatno brzo dosadi... ....shit has hit the fan...
yolo Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 jel risky placati ovim regulare visa karticama? nemam virtuon, smaraju me da moram da menjam paket u banci da bi to dobio
Recommended Posts