Jump to content
IGNORED

AliExpress

Valk

Recommended Posts

Posted

Danas stigla baterija za fon (pre roka) i jos poslali zadnji deo maske i kabl za ajfon (uopste mi nije potrebno), hm da i reklama za kineski porcelan.

Posted

da nije nesto piratizovano u pitanju?

nije, u pitanju je xiaomi telefon

tracking u aliexpressu je jako dugo javljao da je paket napustio kinu, bez daljih informacija

ako se ovo desi, moze rucno da se prati preko track17 sajta (ima link negde u tracking info.u)

e, tamo daju vise informacija i prate zaista gde je paket

onda sam odjednom dobio update sta se sve desilo (i to je postalo vidljivo u ali.ju)

sad sam malo bunario statuse, i ispostavilo se da je paket otisao u holandiju, odakle naravno nisu mogli da mi ga isporuce, jer jelte nisam u holandiji... (naravno, holandija se ne pominje nigde u adresi za slanje)

Posted

Preko koga su ti slali paket? Singapurska posta ima centar u Holandiji pa odatle salju po evropi.

Posted

Moco, a moje pufnaste lisice, sta se s njima desilo?  :cry:

Posted

Zverila , mozda au ti ucukali pogresan kod u startu.Verovatno se radi o holandskoj posti koja je meni bila do sad ok glede paketa iz Kine.Kod bi trebao na pocetku da ima NL pa niz cifara i na kraju RS.

Posted

Preko koga su ti slali paket? Singapurska posta ima centar u Holandiji pa odatle salju po evropi.

sad videh da PostNL salje i u druge zemlje

al tek onda mi idu na nerve, koji qrac mi ne stize tel vec drugi put

(nije problem sa uvozom/zabranom, jer imaju status i za to, a meni kazu da nije isporuciv)

Posted

Meni je jednom, neka narudžbina sa Alija išla preko Švedske.

Samo da znate.

Lepo stiglo žuti paket sa koje kakvim pečatima i zastavom Švedske.

Znam samo da mu je trebalo baš dugo da stigne.

Posted

I meni je dosta stvari stiglo iz Skandinavije, sve regularno.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

Meni je Ali uredno poslao paket na adresu Belgrade, Croatia. Ubačen u vreću 27. jula, meni, preko Zagreba, stigao 2. avgusta (sa sve zadržavanjem na carini). Elem, Holanđani se glupiraju.

• 4 weeks later...
Posted

Dobio obaveštenje da je poslat paket, China Post Registered Air Mail, ali je paket poslat iz Mađarske (HU je kod na kraju). Jel to normalna situacija?

Posted

možda imaju skladište u Mađarskoj

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Valja li ovo ista za zezanciju na vikendici? Cena 9.95eur

Edited by Zet
Posted

Verovatno brzo dosadi...

....shit has hit the fan...

Posted

jel risky placati ovim regulare visa karticama? nemam virtuon, smaraju me da moram da menjam paket u banci da bi to dobio