Jump to content
IGNORED

AliExpress

Valk

Recommended Posts

Posted

Zakasnio si sve je vec proslo jer rusi pokupuju nekism skriptama sve sto vredi. Al ovako iz glave uzmi android tvbox.

Posted

Al ovako iz glave uzmi android tvbox.

:lolol:

Posted

sijalice neće eksplodirati, možda će posle prve godine malo poludeti(šizofreno paljenje i gašenje)

slične, ne zvezde već u obliku sneška belića valjaju kinezi kod nas ihaaaj od kad

Posted

Juhuuu!! Šta ću sve da radim sa happy lights!! :-))

Posted

ja sam nasla sto sijalice sto lustere. znam dva kafica koja su pazarila rasvjetu na aliju i nista im ne fali vec godinu-dvije pa cu njihovim stopama

Posted

Kupila sam tisuću svetiljki. Jedva čekam da stignu! :D

Posted

U jebem ti, ja zaboravio za ovaj popust, mogao sam se nakupovati seksualnih pomagala za male pare... :(

Posted

Popust je obicna prevara. Svi dignu cene par dana pred popust i onda kao satro obaraju na 50%.

Posted

Ja sam napunio korpu još pre desetak dana, samo jedan item je menjao cenu na gore, i to za 1.5e, a na današnjoj rasprodaji je 2.5e jeftiniji, dakle ipak je pojeftinio za 1e.

Sve zajedno je pre današnje akcije bilo 106e, danas sam platio sve 64e.

Posted

Popust je obicna prevara. Svi dignu cene par dana pred popust i onda kao satro obaraju na 50%.

Prošle godine su bili neki zvučnici, kao popust 80%, sa 100 na 20e, ja pogledam kad ono veći deo vremena su bili tih 20ak pa je cena neko kraće vreme pred 11.11. bila podignuta na 100e i navodno je bilo par prodaja po toj ceni, a sve pre toga po 20.

čini mi se da više u feedbacku za neki predmet više ne može da se vidi po kojoj ceni je bio kupovan?