Indy Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Da, koga zanima starenje (a bogme i umiranje) neka pogleda, ako vec nije... Link to comment
Zhota Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 svaka vama cast koji mozete da gledate takve filmove, najozbiljnije. ja ni posle "mostova okruga medison" nisam mogao da se nasmejem tri dana. Link to comment
đorđe geprat Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 hvala na prevodu, indi. malo smo preterali sa ovim umiranjima. kao što napisah, nameravam da doživim stotu, tada će ovaj moj junior da dosegne moje sadašnje godine. brine me malo kako ću da trošim to silno vreme. moraću nešto da prčkam uz pivo, filmove i sudokanje. Link to comment
Indy Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Ne razumem najbolje u cemu je problem sa umiranjem. :D Mislim, stvarno, ako je to nebitno, onda vas ne bum smaral. Link to comment
koksy Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Ne razumem najbolje u cemu je problem sa umiranjem. :D men taj problem u top tri. Link to comment
Hippie Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 die, die we all pass away but don't wear a frown cuz it's really okay and you might try 'n' hide and you might try 'n' pray but we all end up the remains of the day :misko: Link to comment
Leia Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 pominjanja i te realnosti (osim ako ne zelimo da zabijamo glavu u pesak i bavimo se cipelama). predlazem ti da prestanes sa ovim i slicnim bezobrazlucima. ne samo sto ukazuje na manjak manira, nego je i poprilicno besmisleno - neprekidno lamentiras nad svojom sudbinom a podsmevas se nekom ko se ne zamara neresivim glupostima i trudi se da uziva cak i u oh tako banalnim stvarima kao sto su dobre cipele. Link to comment
Lancia Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Tema poprima atmosferu iz naslova;) Link to comment
namenski Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 predlazem ti da prestanes sa ovim i slicnim bezobrazlucima. ne samo sto ukazuje na manjak manira, nego je i poprilicno besmisleno - neprekidno lamentiras nad svojom sudbinom a podsmevas se nekom ko se ne zamara neresivim glupostima i trudi se da uziva cak i u oh tako banalnim stvarima kao sto su dobre cipele. Al' da su vrhunske. Link to comment
Leia Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Tema poprima atmosferu iz naslova;) da stavimo i podnaslov, tetke i shtikle :D Link to comment
Indy Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 (edited) neprekidno lamentiras nad svojom sudbinom Edited October 29, 2014 by Indy Link to comment
Leia Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Ti si stvarno kreten. fala lepo. nastavi onda u svom stilu al mene zaobidji u svojim poshalicama, ako si u stanju. Link to comment
Leia Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Jesam. Pocev od sad. hvala unapred! Link to comment
zakintos Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Ko o čemu ćere o cipelama :) Kad ste se već dotakli filma, smatram da je prikladniji za ovu temu "Solaris". Jer smrt nije završetak života! Kao kada Kelvin sretne ženu koja je mrtva već sedam godina... a ima i divan citat gde kažu; čoveku treba čovek! Link to comment
Recommended Posts