goofs Posted July 28 Posted July 28 Marvel je sinoć dosta grandiozno objavio da se RDJ vraća, ovaj put u ulozi Dr Dooma. Vraćaju se i Ruso braća kao režiseri sledeća dva filma o Avengersima koji su na tapetu za 2026. i 2027. Valjda je Dizni skapirao da je usrao motku sa novom garniturom superheroja i sad pokušavaju da se vrate na profitabilne staze sa najproverenijom kombinacijom koju imaju u rukavu. Doom će biti next bad guy, odustalo se od Kanga s obzirom na rejting i probleme sa zakonom Džonatana Mejdžorsa.
*edited by mod Posted July 28 Posted July 28 Kakav fijasko sa RDJ. Glavnog glumca posle odličnog story arc recastujes ali kao glavnog negativca i to u bukvalno istom serijalu. Baš baš jadan hail Mary pokušaj. Razumem RDJ lova je verovatno do krova, malo dana snimanja jer je Doom pod maskom još i više nego Ironman ali nema šanse da ovo ne bude backfire i trenutak kada se i definitivno odustalo od superherojstine...
oyashirazu Posted July 28 Posted July 28 10 hours ago, goofs said: Ima neki upliv u priču četvrte sezone Bojsa, ali ništa preterano bitno da bi bilo neophodno da se gleda. Vidim da ima neki podzaplet, ali mi se nije cimalo, pohvatala sam.
goofs Posted July 28 Posted July 28 16 minutes ago, *edited by mod said: Kakav fijasko sa RDJ. Glavnog glumca posle odličnog story arc recastujes ali kao glavnog negativca i to u bukvalno istom serijalu. Baš baš jadan hail Mary pokušaj. Razumem RDJ lova je verovatno do krova, malo dana snimanja jer je Doom pod maskom još i više nego Ironman ali nema šanse da ovo ne bude backfire i trenutak kada se i definitivno odustalo od superherojstine... Ja ne bih baš okarakterisao to kao fijasko, RDJ će da odradi odličan posao sa ulogom koju mu daju, a na već viđenom primeru je jasno da je izuzetno bitno da big-bad-guy Marvel filmova bude dobro osmišljen lik, a ne generic-essence-of-evil. Dr Doom je stripska ikona koliko i Iron-Man. Ostaje da se vidi da li će ovo biti neka Tony Stark reinkarnacija iz multiverzuma (čega nisam fan) ili potpuno nov i nezavistan lik. Ali da, slažem se da je ovo hail-mary i da će preživljavanje superherojštine zavisiti od garniture likova koji budu činili sledeće Avengerse, pošto ovo što gledamo u prethodnih 6-7 filmova je jako mršavo i dosadno, a svi tinejdž i vouk pokušaji su se pokazali kao apsolutni promašaji a serije koje izbacuju su takođe sve veći krš.
*edited by mod Posted July 28 Posted July 28 7 minutes ago, goofs said: Ja ne bih baš okarakterisao to kao fijasko, RDJ će da odradi odličan posao sa ulogom koju mu daju, a na već viđenom primeru je jasno da je izuzetno bitno da big-bad-guy Marvel filmova bude dobro osmišljen lik, a ne generic-essence-of-evil. Dr Doom je stripska ikona koliko i Iron-Man. Ostaje da se vidi da li će ovo biti neka Tony Stark reinkarnacija iz multiverzuma (čega nisam fan) ili potpuno nov i nezavistan lik. Ali da, slažem se da je ovo hail-mary i da će preživljavanje superherojštine zavisiti od garniture likova koji budu činili sledeće Avengerse, pošto ovo što gledamo u prethodnih 6-7 filmova je jako mršavo i dosadno, a svi tinejdž i vouk pokušaji su se pokazali kao apsolutni promašaji a serije koje izbacuju su takođe sve veći krš. Superherojstina mora umreti, kao i svaki veliki filmski trend. Nema više toliko ni Vesterna, Slešera, Whodunit trilera, serijskih ubica, špijunskih filmova i sličnih ogromnih trendova koji su žarili i palili. Dokaz da su u odlasku je sve više parodija i dekonstrukcija žanra a sve manje uspešnih klasičnih super heroj filmova. Biće njih uvek samo nikad kao u toj Avengers eri. Na kraju krajeva dosta je lakše bilo praviti taj prvi ciklus jer je u moja mama pre toga čula za Kapetana Ameriku, Tora, Hulka itd. Pa se moglo jahati na tome, na svežini i nije bilo strašno ako se negde i omane jer je sve bilo novo. Više nema tako poznatih likova pa svaki taj srednje poznati lik ili grupa moraju u startu da imaju dobar i prepoznatljiv film (npr Guardians i Deadpool) inače lete u kantu kao npr Eternals ili ova Spiderwomen. 1
goofs Posted July 28 Posted July 28 Jel postoji način da se pročita thread bez da imam nalog kod Maska?
Papovac Posted July 29 Posted July 29 u celom ludilu, nije mi jasno kako nisu stigli do dazzler. nju kao kroz maglu pamtim iz stripa 81
goofs Posted July 29 Posted July 29 Bilo bi prejako da posle ovoga ustane, stavi telefon u dzep, okrene se i ode. Prejako. 1
Recommended Posts