goofs Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Odgledao sam onaj CW crossover, bilo mi dosta smesno i zabavno, prve dve epizode su kul, u trecoj su vec poceli da preskacu ajkulu. Rekao bih da je bolji od prethodnih krosovera, izbacili su LoT iz price jer bi bilo previse likova. Ne gledam inace nijednu vise pa nisam u toku, ali naravno da nije moglo bez love-interest papazjanije, mada mislim da je to svedeno na minimum (u poredjenju sa onom Charlie's angels epizodom od prosle godine ) Napravili su i uvod za novu seriju - Batgirl - koja na prvi pogled deluje da moze biti ok, malo mracnije i zajebanije od ovih ostalih, no s obzirom da je to CW, kapiram da ce i tu ubaciti neki love-interest i sjebati sve zivo i nezivo.
ArleKino Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Dakle, Arrow završava iduće jeseni - 10 epizoda u posljednjoj sezoni. Tja.
Cane Vukic Prebranac Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Captain Marvel Мех. Плусеви: Саунтрек, Бен Менделсон, одлично подмлађивање Фјурија. Минуси: Једнолични ликови и предвидљива прича. Баш је филер пред завршницу Осветника.
goofs Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Jee, slazem se. Sve vec vidjeno, nista novo, cak i je i koncept tih over-powered heroja nezanimljiv. Macka mi je bila hit, pola filma je izvukla.
Sammael Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Endgame nije bez problema ali... jebeno je spektakularan.
James Marshall Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Šta znam, meni solidno kaska za Infinity War. On je čak i sa klifhengerom kompletniji, zaokruženiji film.
Sammael Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 Slažem se da je IW bio bolji kao film, ali kao vrhunac 10+ godina svega što je u Marvelu rađeno, ne vidim kako bi mogli Endgame drugačije da urade.
mustang Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 pojma nemam sta sam gledala. da li je end game ili infinity war...i koja je razlika izmedju njih...kad krenu da se mlate, zaboravim sta gledam
mustang Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 2 hours ago, ToniAdams said: Jel ima riba i kakve su? da su gina carano pa i ajd
mustang Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 2 minutes ago, ToniAdams said: e nju uvek mogu da gledam znamo se
Cane Vukic Prebranac Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 On 27.4.2019. at 1:44, Sammael said: Endgame nije bez problema ali... jebeno je spektakularan. Тек синоћ погледао и ја сам презадовољан.
*edited by mod Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Odgledao Brightburn u bioskopu i utisci su pomesani. Za pocetak nekako je previse spor iako traje svega 90 minuta, sem toga fino brutalan i daje neke naznake sireg univerzuma e sad da li ce ispadne interesantan tvist na klasicne super heroje ili samo cedjenje suve drenovine aktuelnog trenda, to cemo tek da vidimo. Sve u svemu vredi gledati ali ne vredi se cimati do bioskopa radi istog
Recommended Posts