stoutspectacledbold-head Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Komentatorima msg-a puna usta hvale kako im Rendzersi postojano stoje pozadi, a onda im, u poslednjih 30 sekundi 2. trecine, defanziva ( Josi, te Veber ) Nesvila uvali dva komada. Vazda mi uber kul kada bivsega igraca svoga tima docekas ovacijama u stojecem polozaju ( Kevin Klajn veceras ).
stoutspectacledbold-head Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Kako je Tarasenko stavio Kroforda na ku, ovaj, na ringispil. Odlican mec bas.
Zli Gli Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Kad bi ovi iz Cikaga igrali samo meceve protiv najjacih timova, komotno bi bili prvi u regularnom delu sezone... ovako ih jebu razne Minesote i Vinipezi pa se muvaju tu negde iza prve tri ekipe na Zapadu, bezveze. A u cemu je fazon sa Kingsima, zasto se oni ovako raspadaju?
Miljenko Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 (edited) Kingsi su uzasni u gostima, ove sezone. Bar je tako bilo do ovog meca u Tampi. Morace zaigrati bolje, da bi osigurali playoff mesto. Ne zaostaju previse, pa me ne bi iznenadilo da ulete preko wild card pozicije. Pre par sezona su i uzeli titulu sa 8. mesta, u kosturu Zapada. Sta znam, ja sam uvek mrzeo ekipe, koje kilave u regularnom delu sezone, a onda briljiraju u doigravanju. Chicago igra ok, no navikli su nas na dominantne partije, iz meca u mec, te ovo deluje neubedljivo. Edited February 8, 2015 by Miljenko
Jimmy Kowalski Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) Kod kuce su Kingsi jos i dobri, ali u gostima su katastrofa.. edit: Miljenko brzi. I ja ocekujem da se prosvercuju u PO.. Edited February 8, 2015 by Jimmy Kowalski
Grandilof Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 I prosle godine nisu bili bas osmi, ali sve tri serije na Zapadu game 7, sve u gostima i kao sto je poznato sve dobili.
Miljenko Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Kakav cross-checking Rousella. Srecom te nije bilo vecih posledica.
Miljenko Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Idealna prva trecina. ^_^ Agresivno koliko treba, minimum gresaka u svojoj trecini. Comeau se vratio, nakon duze pauze i odmah postigao gol.
Miljenko Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Kakva li nam sansa treba, da bi dali bar jedan gol. Crawforda naravno "kenja" za medalju. Bitno da protiv bottom timova, prima golove bez problema.
Grandilof Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Kakva li nam sansa treba, da bi dali bar jedan gol. Crawforda naravno "kenja" za medalju. Bitno da protiv bottom timova, prima golove bez problema. A to sta je Kane pocinio u shootout-u nista. :P
Miljenko Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Tja, ono nije ni trebalo doci do SO. Protiv bilo koje druge ekipe bi dali 4-5 komada iz onakvih sansi. Mozda i protiv Flyersa ne bi dosli do pobede. Oni se uvek volsebno razigraju protiv nas.
Grandilof Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 To je opste poznato, ne znam da li imate 3 pobede kuci otkako ste otvorili dvoranu pre jedno 6-7 godina, a nije da se nije igralo.
stoutspectacledbold-head Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Fantazija od svenjujorskoga susreta od pre dva dana.Plejof i na ledu i oko njega.Jedino sto ne bih umeo objasniti, kada bi me ko pit'o, kako su ovi od 3 na prema 5 u poslednjemu periodu igre, stigli do pobede ( i to bez da je bilo potrebe za igranjem OT da bi se tako sto i desilo ).
stoutspectacledbold-head Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Bome, nacisto sam docaran nakon dve trecine iz Di Sija.Sporo, anemicno, stihijski.Mada, mozda je samo do mojih ( preko svake razumne mere ) preteranih ocekivanja, u smislu da kada igraju 'Lendersi neizostavno mora biti hrpe zgoditaka i, uopste, igre za raju.
Miljenko Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Ovo je vec do Capitalsa. Igraju maksimalno oprezno, no takav im je stil od starta sezone. Nisam ocekivao da ce to doneti neki rezultat, ali Holtby brani odlicno, te tim ima puno pobeda na kontu.
Recommended Posts