Jump to content
IGNORED

NHL 2014/15.

Miljenko

Recommended Posts

Posted (edited)

ou jea :D

maštam, kako bi bilo kul da islandersi uzmu svoj 5. stanley cup u zadnjoj sezoni u uniondale-u

Edited by Prospero
  • Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Miljenko

67

• malkin

50

• Peter Fan

28

• stoutspectacledbold-head

20

Posted

Islandersi su jako gotivna ekipa ali odavno ne gledam njihove utakmice kad su domaćini zbog onog idiotskog ugla kamere koja nije u ravni sa centrom rinka  :isuse: .

Flejmsi - Kanuksi, verovatno ide u 7 i sa amonizitetom koji raste iz utakmice u utakmicu potencijalno najneizvesniji match up prvog kola. Inače, Bob Hartli je bog hokeja ! Kako je on od ekipe rukija, "otpadaka" iz drugih NHL

timova i AHL igrača napravio kompententan plej-of tim je neverovatno, sinoć još jedan ruki u svojoj trećoj seniorskoj utakmici ( Benet) daje GWG !

Uzgred da napomenem i da su Burrows i Higgins đubrad...mućka đubrad...

Pensi ?  Opušteno, večeras Perron rešava u OT !  :ss1:

Posted

It spanned two days, had 101:00 of playing time, 100 combined shots on goal, took 4 hours, 31 minutes to complete and finished with a familiar sight inside United Center early Wednesday.

Blackhawks  :Hail: 

Posted

Capitalsi razbise Nyi vode 3-2 jako sam blizu da pogodim tacnu prognozu ????. Tampa u finisu dade 2 gola i dobi na produzetke jako bitna pobeda za njih. Vancuver se isto izvukao bice do jaja meč u 6.mecu u Calgaryju.

Posted

Ocekivao sam da ce Rangersi da nas opleve i dobise seriju 4-1. Rezultatski ipak nije bilo tako ubedljivo. Oni sve meceve resise sa 2-1, od toga 2 u OT. 

Fleury dobar, no Lundqvist nam je zaustavio napad potpuno. Glupa serija. Ja ne volim ovakve kilave defanzivne utakmice.

Posted

ja sam gađao 4-1, ali ni u ludilu nisam zamišljao da će gol razlika u te 4 da bude -4. samo Letang da je igrao ovo je mogla da bude mnogo drugačija serija, da ni ne pominjem npr. Matu i zdravog #71. Rendžersi su opasan tim, teško će njih iko pobediti ako ostanu zdravi.

MAF najbolji igrač od naših u seriji, uz Lapjera. nije zaslužio da ovako ispadnu. u svakoj utakmici je dao svojoj ekipi šansu, ali kad u 4 utakmice ne možeš više od 1 gola da daš... ako ništa drugo, bar sad neće biti nikakve dileme oko toga ko je prvi golman ovog tima u narednim godinama.

Posted

Islandersi izborili 7. utakmicu, Chicago resio Nashville u produzetku, Tampa opet podbacila.

Posted

Pitao sam se koliko bi, zapravo, iznenadjenje bilo da 'Sota ( koliko vec veceras ) pokopa STL, tako da sam morao vratiti se dve strane topika unazad radi nanovo iscitavanja ovdasnjih prognoza. :fantom: :P  Prakticno perfektni domacin, nestvarno nadmocno delovase u odnosu na Bluze i onda popiju zgoditak na dve i po sekonde do okoncanja 2 trecine.

Posted

Blues treba da "nabave" solidnog golmana. Nedopustivo je da ispadnu od za klasu slabije ekipe. Najvece iznenadjenje prve runde.

Capitals-Islanders nije iznenadjenje, ma sta da se desi u odlucujucem mecu. Tampa ima napad, bez posebno jake odbrane i to je uvek opasnost u doigravanju. Videcemo da li imaju snage za povratak. Flamesi napravise neverovatan preokret nocas, svaka im cast za prolaz.

Posted

@ Cash: Chicago je dobio u regularnom dijelu, dali 4. gol negdje 3 minute pred kraj 3.

Posted

Islandersi izborili 7. utakmicu,

bolje da nisu... nocas sam uporedo gledao ovo i basket, i moram reci da je Atlanta izgledala bolje u poslednjoj cetvrtini u Brooklynu, nego Islandersi... fudbalski receno, igrali su bunker i nisu presli pola

Posted

Idemo prognoze za polfinala:

Anaheim-Calgary 4-1

Chicago-Minesota 4-3

Ny Rangers-Washington 4-2

Montreal-Tampa bay 4-2

Posted

NY Rangers-Washington 4-1

Montreal-Tampa 2-4

Anaheim-Calgary 4-3

Chicago-Minnesota 4-2

Posted