Halvard Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 pa slave budale, kao sto ce i da slave srpske budale zato sto su tukli albance. poenta je da nije to organizovao albanski savez kao sto nije srpski savez organizovao ono divljanje u stadionu....prosto to je protiv njihovih interesa - obe strane Malopre si sam rekao da čitava Albanija i Kosovo one koji su ovo izveli doživljavaju kao heroje. Dakle, u svesti većine Albanaca, zadovoljstvo zbog ponižavanje Srbije usled Beograda očigledno nadmašuje rizik zbog moguće kazne i propuštanja plasmana na EP. Vidi, ni ja ne verujem u teoriju da iza svega stoji kompletna vlada Albanije, fudbalski savez i reprezentacija sa sve selektorom i stručnim štabom. Samo što mi mogućnost da je to sve organizovao neki čobanin budala koji nema veze ni sa čim nije ništa verovatnija.
marv Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Da, shoku Commandante, hoce to da se u privatnoj reziji na Dragodanu kupi dron, preveze do Beograda, parkira na obliznju crkvu, izvede generalna proba i iz blizine stadiona oko kojeg je bilo pola srpske policije navede, sa sve zastavom izvezenom isto na Dragodanu samo preko puta kod Rize Jorgandzije, uparkira na prepun stadion u centru Beograda. To su ti isti "malji deca" koji su svojevremeno dizali po 30 metara pruge kod Vucitrna a sad su se malo modernizovali u skladu sa razvojem tehnologije. Probaj sa ovim ili ovom Agni, koja god da je budaletina u pitanju, da istreses Teoriju o Maljim Decama. Ja sam se toga vec naslusao za tri zivota i odavno se ne primam na te price. pa valjda ima da se kupi u beogradu. ili jednostavno ga uzmes sa sobom, nece ti zabraniti u granici da uvedes igracku lol igracka je to harper i nije zabranjeno. prosle godine sam trazio po netu da kupim za sebe (klinca)
yolo Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 jebote, bio sam mlad i glup, sad u potpunosti shvatam i podrzavam.Vrlo dobro mladicu. Do sledece priredbe da spremis garderobu I frizuru:
Mr.Pink Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Malopre si sam rekao da čitava Albanija i Kosovo one koji su ovo izveli doživljavaju kao heroje.
marv Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Malopre si sam rekao da čitava Albanija i Kosovo one koji su ovo izveli doživljavaju kao heroje. Dakle, u svesti većine Albanaca, zadovoljstvo zbog ponižavanje Srbije usled Beograda očigledno nadmašuje rizik zbog moguće kazne i propuštanja plasmana na EP. Vidi, ni ja ne verujem u teoriju da iza svega stoji kompletna vlada Albanije, fudbalski savez i reprezentacija sa sve selektorom i stručnim štabom. Samo što mi mogućnost da je to sve organizovao neki čobanin budala koji nema veze ni sa čim nije ništa verovatnija. Malopre si sam rekao da čitava Albanija i Kosovo one koji su ovo izveli doživljavaju kao heroje. Dakle, u svesti većine Albanaca, zadovoljstvo zbog ponižavanje Srbije usled Beograda očigledno nadmašuje rizik zbog moguće kazne i propuštanja plasmana na EP. Vidi, ni ja ne verujem u teoriju da iza svega stoji kompletna vlada Albanije, fudbalski savez i reprezentacija sa sve selektorom i stručnim štabom. Samo što mi mogućnost da je to sve organizovao neki čobanin budala koji nema veze ni sa čim nije ništa verovatnija. Malopre si sam rekao da čitava Albanija i Kosovo one koji su ovo izveli doživljavaju kao heroje. Dakle, u svesti većine Albanaca, zadovoljstvo zbog ponižavanje Srbije usled Beograda očigledno nadmašuje rizik zbog moguće kazne i propuštanja plasmana na EP. Vidi, ni ja ne verujem u teoriju da iza svega stoji kompletna vlada Albanije, fudbalski savez i reprezentacija sa sve selektorom i stručnim štabom. Samo što mi mogućnost da je to sve organizovao neki čobanin budala koji nema veze ni sa čim nije ništa verovatnija. to je verovatno organizovao neko od navijaca i slazem se da albanija mora da se kazni zbog toga. pa drugi put kada neko hoce da ukaze svoju ljubav za repku na ovakav nacin neka razmisli dva puta. ali manite se harperovskih teorija zavere - zvuci smesno
harper lee Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) pa valjda ima da se kupi u beogradu. ili jednostavno ga uzmes sa sobom, nece ti zabraniti u granici da uvedes igracku lol igracka je to harper i nije zabranjeno. prosle godine sam trazio po netu da kupim za sebe (klinca) Marv, ne glupiraj se. Ovo je bila utakmica visokog rizika i obezbedjenje je bilo ogromno. Ti stvarno mislis da je neki random Albanac s Kosova kojem je bilo dosadno mogao neopazeno iz Pristine da zapali za Beograd i obavi sve ovo natenane, u savrsenoj koordinaciji sa prethodnim desavanjima na stadionu? Edited October 15, 2014 by harper
Bright Billy Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) u prilog gazinom i mom opisu publike govori i cinjenica da su ovi koji su uskocili u teren to ucinili sa istoka i zapada. na severu je bilo relativno mirno (bogdanov i ovi sto se vide na snimku su usli sa istocne tribine) a na jugu su ogradu uspeli da provale tek par minuta nakon sto su gostujuci igraci pobegli, al tad su se zandari vec postavili i zaustavili ih. za kostunice: na jugu i severu su visoke ograde a na zapadu i istoku niske. Edited October 15, 2014 by Bright Billy
Mr.Pink Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 je l' ti stvarno veruješ...odoh da spavam, ujutro se ustaje.
marv Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Marv, ne glupiraj se. Ovo je bila utakmica visokog rizika i obezbedjenje je bilo ogromno. Ti stvarno mislis da je neki random Albanac s Kosova kojem je bilo dosadno mogao neopazeno iz Pristine da zapali za Beograd i obavi sve ovo natenane, u savrsenoj koordinaciji sa prethodnim desavanjima na stadionu? da mislim. videlo se da je lako izvodljivo. sta mislis da je trebao pvo na stadionu? jednostavno uradili nesto (i to po prvi put) sto niko nije ocekivao i na sta organizatori nisu bili spremni
Anonymous Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 A jel' si ti slikao ove majmune? Hrabro ukoliko jesi, ja se nikad ne bih usudio.
Кристофер Лумумбо Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 @gazza kakav car murija https://twitter.com/milossaranovic/status/522113061163782144/photo/1
harper lee Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 da mislim. videlo se da je lako izvodljivo. sta mislis da je trebao pvo na stadionu? jednostavno uradili nesto (i to po prvi put) sto niko nije ocekivao i na sta organizatori nisu bili spremni Da, trebalo je da znam da Baljaj igra za Shvercerat.
yolo Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Cuj sliko, sedeo iza njih svih 37. minuta, pesme ucio!
Bright Billy Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 murija https://twitter.com/milossaranovic/status/522113061163782144/photo/1 malo je ovo, veruj mi na rec.
Anonymous Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) A na ovoj drugoj gazinoj fotki su svi ćelavi, osim onog majmuna sa mrtvačkom glavom i ona dva što stoje. Dobro si ti živu glavu izvukao iz tog zoološkog vrta. Edited October 15, 2014 by Anonymous
Recommended Posts