Halvard Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 +1. Slika sa stolicom će da izdominira Realno, mislim da će to biti sasvim dovoljan razlog da završimo ove kvalifikacije ovde i sada. Link to comment
reginald Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 OK. Gudelj je uzeo zastavu, a ova dvojica su dotrcala po nju. Najgrublji u tom naguravanju bio je Kolarov, cini mi se. Mitrovica niko nije dirao. Nebitno, tuce medju igracima nije bilo. Dakle, tuce nije bilo. Dron je prica za sebe. Navijaci Srbije su prica za sebe. Ako se i predje preko baklji, boca i koljackih namjera, ostaje udarac stolicom u glavu igraca Albanije. U tom trenutku je utakmica vec bila prekinuta, zbog drona, pa mozda i ne bude 3 boda za Albaniju. Mislim da reprezentacija nebi trebala ici na gostovanje u Albaniju. Neka im 3 boda. Link to comment
katamaran Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Da su branili zastavu Albanije pa i da ih razumes ali je agresivna odbrana zastave velike Albanije prilicno skandalozna sama po sebi. Kao i udaranje igraca stolicom i ostale pizdarije sto smo ih mi pravili. Edited October 14, 2014 by katamaran Link to comment
garcia Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 taman kao da su branili zastavu Srednje zemlje Link to comment
Eraserhead Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Realno smo najebali. Sad cemo popiti za sve frustracije koje sa Balkanom generalno UEFA ima. Link to comment
MiddleClass Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 U Francuskoj je upotreba dronova u gradovima strogo zabranjena. Postoji li nekakav zakon u Srbiji oko upotrebe dronova u gradovima? Baš sam htjeo pitati kako se Al Kaida nije sjetila da ih koristi po stadionima i igralištima širom zapada. Link to comment
theanswer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ključna stvar je što nije u pitanju zastava albanije nego velike albanije. samim tim reakcija albanskih igrača se ne može opravdati sve i da je mitrović uzeo i izgazio zastavu što nije uradio inače. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 na bbc u 22 kriv dron Link to comment
Weenie Pooh Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ali onoliki konj nosi plastičnu stolicu da udari nekog Ovo je meni jači utisak od drona, majke mi :D Raspala stolica kao hladno oruže, jbt, i to je vučeš u trku preko pola terena... Link to comment
Aće Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Znači, vršio bi propagandu kao što i oni rade a ne bi objektivno izveštavao? sta je tu neobjektivno, imaju sve elemente, uletanje navijaca u teren pod jedan. jbg, tako je kad ti je sranje biti becki konjusar i pevati danke dojcland, vec hoces da budes ruski isprdak. Link to comment
ficfiric Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Da ne zaboravimo ni zasluge medija za stvaranje 1 fudbalske atmosfere Link to comment
Agni Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 OK. Gudelj je uzeo zastavu, a ova dvojica su dotrcala po nju. Najgrublji u tom naguravanju bio je Kolarov, cini mi se. Mitrovica niko nije dirao. Nebitno, tuce medju igracima nije bilo. Dakle, tuce nije bilo. Dron je prica za sebe. Navijaci Srbije su prica za sebe. Ako se i predje preko baklji, boca i koljackih namjera, ostaje udarac stolicom u glavu igraca Albanije. U tom trenutku je utakmica vec bila prekinuta, zbog drona, pa mozda i ne bude 3 boda za Albaniju. Mislim da reprezentacija nebi trebala ici na gostovanje u Albaniju. Neka im 3 boda. Ostaje i to da je albanskim igracima neobicno mnogo stalo do zastave velike albanije. Link to comment
DarkAttraktor Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Da su branili zastavu Albanije pa i da ih razumes ali je agresivna odbrana zastave velike Albanije prilicno skandalozna sama po sebi. Kao i udaranje igraca stolicom i ostale pizdarije sto smo ih mi pravili. ne, nego odbrana bilo kakve zastave je idiotizam. Link to comment
Muwan Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ako ovaj bolid stvarno prizna, onda ce, valjda, i uefapederi drugacije reagovati Disciplinska komisija će te dve stvari posmatrati odvojeno. Moguće je da će i Albanija da popase neku jaču kaznu ali to neće umanjiti posledice udaranja njihovog igrača stolicom. I to od strane istih majmuna koji su izazvali prekid u Đenovi. Pa neka im se i dalje šetaju okolo i neka im i dalje niko ništa ne može. Link to comment
Weenie Pooh Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 na bbc u 22 kriv dron I na Guardianu je dron glavni naslov, nešto sumnjam da tuča i stolica mogu da nadmaše ovakvu jedinstvenu senzaciju :D Link to comment
Recommended Posts