Jump to content
IGNORED

Srbija u kvalifikacijama za EP 2016

kud u maglu Simoviću

Plasman reprezentacije Srbije u grupi I  

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

PA realno onaj dziberluk sa dronom je manja vest od toga

+1.  Slika sa stolicom će da izdominira™

Edited by Lezilebovich
  • Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yolo

135

• Muwan

126

• MiddleClass

125

• katamaran

80

Top Posters In This Topic

Posted Images

"Albanci su nam, preko delegata, preneli da nisu spremni da nastave. Žao mi je što fudbal nije u prvom planu", rekao je Branislav Ivanović.

"Ono što se dogodilo, ne možemo odmah detaljno da sagledamo, ali najbitnije je da smo mi želeli da se utakmica nastavi. U dogovoru sa delegatima UEFA... A, Albanci su nam saopštili preko delegata da nisu spremni dalje da igraju. Pokušavali smo da ubedimo albanske igrače da nastave, ali oni nisu želeli", rekao je i dodao:"Žao mi je što fudbal nije u prvom planu, jer mi kao ekipa samo želimo da igramo fudbal".

Edited by assignment

i ja bih to tako preneo da mi neka pisljiva srbija tera kurac sa ruskim govnima. mislim, stavimo se u njihovu poziciju (tog sveta).

Znači, vršio bi propagandu kao što i oni rade a ne bi objektivno izveštavao?

U najboljem slucaju smo iskljuceni do kraja kvalifikacija. U gorem 2-3 ciklusa. Da je prvi put pa i da se ponadamo da ce biti samo 0-3 za zelenim stolom. I jos od svih ljudi Bogdanov opet u centru zbivanja, pa kako?! Kakav sah mat :Hail:

ma nije bogdanov, kakav bogdanov.

ako ovaj bolid stvarno prizna, onda ce, valjda, i uefapederi drugacije reagovati

ne brinite, već u ovom trenutku stric albanske nacije je na poligrafu iz 29. novembra :fantom: