kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 Nemam video, debil sam. daj još, detalja Link to comment
katamaran Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 E, to, vođa ganga Četnici Sever opet u elementu. Kako je moguće da ovaj lik može da priđe stadionu? Link to comment
Zaz_pi Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Ljudi moji, ovo sada treba iskoristiti jos nocaske. Tehnika za napad na jug je spremna u Beogradu, Rusi sa avionima tu. Kreci... edit: salio sam se, da neko ne pomisli drugojacije Edited October 14, 2014 by Zaz_pi Link to comment
Hamlet Strašni Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Pa nije bas jasno. Ok za drona. To je veliko sranje. Pogotovo ako se dokaze tko je upravljao s njim. Pogledao sam jos jednom i igraci Albanije NISU napali Mitrovica. Samo su uzeli zastavu. Otprilike u tom trenutku uletio je na teren majmun sa stolicom i opalio Beljaja po glavi. Zatim je dobio batine od vise igraca Albanije. Ovaj, ako bolje pogledaš, videćeš da je zastavu od mitrovića uzeo drugi igrač srbije Link to comment
Agni Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Za sve drugo pobrinula se naša verna publika. I organizatori, dakle nas savez, kojima Bogdanov i majmuni sa stolicama ulecu na teren, na mecu visokog rizika. Lik sa stolicom je mogao i noz da ima, u najgorem scenariju sa ovakvom organizacijom moglo je mrtvih da bude. Link to comment
Dr Arslanagić Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Svetski mediji prenose da su napadnuti albanski fudbaleri kao glavnu vest. Tako da... Link to comment
theanswer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 jbt jel ovo vučković pored bogdanova Link to comment
Hamlet Strašni Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=SGs3RcoitqU#t=22 Link to comment
Kreator Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 nije valjda da neko ozbiljno kupuje ovu priču o bratu edija rame - vučića koji je uhapšen na tribinama sa daljinskim za dron ?!? malo ozbiljnosti, zaboga... čovek je sam priznao, evo javili na rts-u. naravno, ima američko državljanstvo pa može da se zajebava... boli ga q Link to comment
katamaran Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 BRAT ALBANSKOG PREMIJERA IZAZVAO INCIDENT: Pogledajte tuču u loži (VIDEO) Ali u samoj vesti video ne postoji. Na fejsu pisu da se premijerov bata juce na Kalisu igrao sa ovim dronom dok ga je masa zadivljeno posmatrala. Link to comment
Geo Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 http://hotsport.rs/2014/10/14/brat-albanskog-premijera-izazvao-incident-pogledajte-tucu-i-hapsenje-u-lozi-video/ Jel ima neko taj snimak sa tucom u lozi ? Link to comment
Zaz_pi Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=SGs3RcoitqU#t=22 Gde je policija? Link to comment
Aće Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Svetski mediji prenose da su napadnuti albanski fudbaleri kao glavnu vest. Tako da... i ja bih to tako preneo da mi neka pisljiva srbija tera kurac sa ruskim govnima. mislim, stavimo se u njihovu poziciju (tog sveta). Edited October 14, 2014 by Aće Link to comment
Eraserhead Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Svetski mediji prenose da su napadnuti albanski fudbaleri kao glavnu vest. Tako da... PA realno onaj dziberluk sa dronom je manja vest od toga Link to comment
ducca Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 U najboljem slucaju smo iskljuceni do kraja kvalifikacija. U gorem 2-3 ciklusa. Da je prvi put pa i da se ponadamo da ce biti samo 0-3 za zelenim stolom. I jos od svih ljudi Bogdanov opet u centru zbivanja, pa kako?! Kakav sah mat Link to comment
Recommended Posts