katamaran Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Jbte ja mislio to neka generacija borbenih momaka koji imitiraju Grke i tvrdom i disciplinovanom igrom postižu uspehe. Kad tamo, skup giliptera onih najgorih. Ovde jedino da Tolo namoli Platinija da se sutra odigra nova utakmica bez publike. Ako stvar ode pred disciplinsku komisiju biće ćao zdravo. UEFA je naravno posebna priča sa svojom odlukom da razdvoji Jermene i Azere, čak i Španiju od Gibraltara, ali da nas i ove ostavi zajedno. Trebao si da vidis izjave pre utakmice. Samo za to proseravanje zasluzuju debele kazne. Link to comment
ducca Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ma nema teorije da mi ne najebemo za ovo. Cim se pojavi faktor publike situacija je dovidjenja. Ne kapiram samo gde je bila onolika policija, sto nisu bili rasporedjeni oko tribina svo vreme, posto drugacije ocigledno kod nas ne moze u ovim visoko-rizicnim situacijama. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 pa dobro, sve ove države imaju teritorijalne probleme, albanci i mi imamo koji problem? drač? jel si bežao sa istorije? fasovali su italijani neku novčanu kaznu za đenovu Link to comment
dig_chohano Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Sine, dron. Dron, jbt. Ja sam bez texta. Link to comment
dillinger Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Je l' i ovaj majmun ima majicu Srpske radikalne stranke? Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Auh. Ovo već postaje nadrealno. I ako je trač i ako je istina. Od samog pocetka je nadrealno. Not to sound like a pussy, ali mene nesto strah ovih stvari. Link to comment
Zhota Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 you do sound like a pussy. Link to comment
Utvara Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Je l' i ovaj majmun ima majicu Srpske radikalne stranke? Da Link to comment
Singer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Je l' i ovaj majmun ima majicu Srpske radikalne stranke? nema, to je standardna patrijotska Link to comment
Lord Protector Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Je l' i ovaj majmun ima majicu Srpske radikalne stranke? da Link to comment
Babu Bhatt Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Onaj osjećaj kad misliš da te više ništa ne može iznenaditi Link to comment
Papovac Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Bio na licu mesta, imam video od 5 min. Ovo je najludja stvarno koju sam video u zivotu ali ne verujem da je ovo bilo slucajno. Pisacu kasnije kad dodjem kuci. trci covece, trci Link to comment
Zaz_pi Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Stvarno, gde je bila policija? Link to comment
kapetanm Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Дакле ово са дроном мени је више као зачетак неког новог лудачког друштвеног полууметничког покрета, стисак догађаја који у синтези изазивају последице а појединачно смехотресни. Носим слике дрона и оног што је улетео у кадар, а још ова Васина прича, па то је дадаизам Link to comment
Malvo Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Je l' i ovaj majmun ima majicu Srpske radikalne stranke? ovaj natpis definitivno liči kao da je srs-ova, mada je ikonografija standardna Link to comment
Recommended Posts