Caligula Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 (edited) Jel se na kraju objasnilo sta je ono izaslo iz masine i pojelo golu studentariju sto se ljubavisala na kaucu u prvoj epizodi? Bice u sledecem serijalu, ili onom posle sledeceg. Vidis da je slikalo i Bouvija bas podmladjenog, racunam da ce Linch da snima jos ohoho cak i posle svoje sa'rane. To daje nadu btw. Edited September 7, 2017 by Caligula
Indy Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Kako ne, pa to je jowday?Dobro da neko pazi na casu. Sent from my SM-T350 using Tapatalk
Indy Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Bice u sledecem serijalu, ili onom posle sledeceg. Vidis da je slikalo i Bouvija bas podmladjenog, racunam da ce Linch da snima jos ohoho cak i posle svoje sa'rane. To daje nadu btw. Ne razumem sta si ovde hteo, osim ako nije neko saljenje... ? Btw kako je sjajno da je sve ovo vreme postojao snimak Jack Nancea kako (neuznemiren lesom u plasticnoj foliji) mirno odlazi da peca. Sent from my SM-T350 using Tapatalk
Caligula Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Btw kako je sjajno da je sve ovo vreme postojao snimak Jack Nancea kako (neuznemiren lesom u plasticnoj foliji) mirno odlazi da peca. Pitas i odgovaras umesto mene. Rekao sam u smislu da je Linch interaktivan toliko da dobacuje van granica fizike.
teacher Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Bice u sledecem serijalu, ili onom posle sledeceg. Vidis da je slikalo i Bouvija bas podmladjenog, racunam da ce Linch da snima jos ohoho cak i posle svoje sa'rane. To daje nadu btw. Scena sa Bouvijem je isečena iz filma, ali se nalazi na DVD izdanju Fire walk with me filma.
Indy Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Da i ja sam pomislio da je kauboju to promaklo, ili se zeza Sent from my SM-T350 using Tapatalk
teacher Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Mislim da je kauboj i rekao da nije gledao Twin Peaks do ove mamojebačine.
Indy Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 A, promaklo mi to. Utripovao sam da je svako gledao sve o TP tri put zaredom kao ja Sent from my SM-T350 using Tapatalk
Caligula Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 (edited) Mislim da je kauboj i rekao da nije gledao Twin Peaks do ove mamojebačine. ja zaista mislio da je Bouvija izvukao iz restlova tj. da konkretna scena nikada nije emitovana. Racunao sam da se Bouvi pojavljivao, ali sam nekako uklavirio da je konkretna scena ostala u neobjavljenoj arhivi. Maj bed. btw. poceo prvu sezonu, stigao mislim do sedme epizode. Edited September 8, 2017 by Caligula
morgana Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 nisam. u stvari, jako volim zvuk u njegovim filmovima, a i neke vizuelne fragmente, npr cudno svjetlo koje ponekad ima, ali mislim da pretjeruje sa ocudjavanjem. ne znam dovoljno o zvuku niti svjetlu da bih obrazlozila svoje preferencije, nazalost.
Indy Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 nisam. u stvari, jako volim zvuk u njegovim filmovima, a i neke vizuelne fragmente, npr cudno svjetlo koje ponekad ima, ali mislim da pretjeruje sa ocudjavanjem. ne znam dovoljno o zvuku niti svjetlu da bih obrazlozila svoje preferencije, nazalost.Mogu da razumem to, ali slozices se da je ponuda onoga sto nema ocudjavanja (ili ima vrlo malo) vec izuzetno bogata. Meni to sto on radi nije toliko neko prisilno ocudjavanje koliko prikazivanje zivota bas kakvim jeste, ponekad lep, ali uglavnom bez nekog smisla, konzistentnosti i razresenja. Kao u recima David Byrnea, ispod, to je mozda cudno, ali ja sam npr zivot bas tako doziveo i "osetio" puno puta. And you may find yourself Living in a shotgun shack And you may find yourself In another part of the world And you may find yourself Behind the wheel of a large automobile And you may find yourself in a beautiful house With a beautiful wife And you may ask yourself, well How did I get here? Sent from my SM-T350 using Tapatalk
ObiW Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 (edited) Meni to sto on radi nije toliko neko prisilno ocudjavanje koliko prikazivanje zivota bas kakvim jeste, ponekad lep, ali uglavnom bez nekog smisla, konzistentnosti i razresenja. ovako kako si napisao, ispada da Lynchovi junaci besciljno tumaraju kroz epizode. Meni lepo kad gledam Twin Peaks, al' to je zato sto samo gledam slike i slusam muziku, jer na nekom podsevsnim nivou razumem da nas Lynch zatrpava bullshitom, al naprosto ne zelim da se soucim sa tim nego teram dalje. Cena koju zbog toga placam je osecaj "gde si bio - nigde, sta si radio - nista" koji me obuzme kad ugasim teve. Nesto slicno kao kad se potrose sve droze, a jutro svane. No, svakako je bolje od raznoraznih Independance Day v2.0 i slicnih budalastina sa vanzemaljcima. Edited September 8, 2017 by ObiW
Recommended Posts