Caligula Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Uz sve nedostatke koje serija ima, fenomenalno je kako je meta- u odnosu na danasnju televiziju, cak i vise nego sto je to bio stari Twin Peaks. Rekao bih da je to zbog nedostataka :D LInch rasteze medijum do pucanja u svakom smislu - nikada vidjen ritam i takva gomila uvezanih bizarnosti. Linch vazda bezi od ikakve mogucnosti da se njegov rad svrsta u 1zanr i ovo je jos jedan dokaz za to. Povuklo me da (ipak) odgledam prvu sezonu, stigao do pete epizode, i posle toliko godina nije pregazena. Ali da, ovo je revolucionarnije.
Indy Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Izgleda da ima nešto u Odri u komi teoriji, mada možda nije koma u pitanju, već neko od tih mesta s druge strane Nećemo to, izgleda, nikad tačno saznati. :(
giuseppe Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Dakle, stali smo... Negde. Lepo je pevao pokojni Branko Črnac, "gdje li sam to sada ja, koja li je godina..."
Conspirator Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Moglo bi se reći da nas je Linč baš dugo i lepo provozao u poslednjoj epizodi.
Indy Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Meni je i poslednja epizoda (uglavnom) jasna*. Posle sam ponovo odgledao Mulholland Dr (pošto su neki uporedili 18. epizodu sa M.Dr) i... Twin Peaks još ispada i jasniji. * Klasični SF - izmena jednog događaja iz prošlosti menja celu budućnost. Što je i sam Mr C rekao u 17. epizodi, "past determines the future", i "some things will change". A Phillip Jeffries se žali na to da mu je u čajniku klizavo. :D To je već Alice in Wonderland.
zema Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Ima i na indiewire par clanaka na temu zavrsetka, samo su oni pazljivo gledali od pocetka seriju i povezivali sa filmom ????
precog Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 da procitao sam to na putu do posla, ima smisla.
ObiW Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Jel se na kraju objasnilo sta je ono izaslo iz masine i pojelo golu studentariju sto se ljubavisala na kaucu u prvoj epizodi?
zema Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 valjda je jowday stvorilo boba da se ne cima licno?
Recommended Posts