giuseppe Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Uh, to bi bilo ekstratužno. Ama, u smislu, probudiće se pa će opet sve da bude okej :) Ali da, dvaespet godina kome, jezivo. No, to je Twin Peaks, sve je moguće! sem da Dougie postane Coop.
Indy Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Ja sam prestao to da čekam i naučio da volim Evil Coopa.
giuseppe Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Svakako je draži Evil Coop od onoga, mada... In other news, Showtime nudi da se snimi nova sezona
Indy Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Da, možda kao neki art-zen projekt. Ali ne znam kome može da ne nedostaje stari Kuper, sa njegovim skautskim pozitivizmom.
Ajant23 Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Uh, znak ">", sintagma "pravi Kuper", sintagma "art-zen projekt", sintagma "skautski pozitivizam" - internet uzvraća udaraca...
archi Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Dobro je da bude i S04. Još bolje ako u Roadhausu bude pevala Lana Del Rey. I odlično je da na ovom topiku ponovo neako raste poštovanje serije. A ne ono neki početni postovi, ono, neki likovi pišu, a vidi se, nije im jasno šta je to Twin Peaks. Šta je to veliki odmor.
Ajant23 Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Pa, dobro, vidim da ideš logikom: kada ne možeš da pobediš Lyncha, ti mu se pridruži... Što bi rekli u Da, ministre: da bi nekome zabio nož u leđa, moraš prvo da staneš iza njega ^_^
archi Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Šta znači: "pobediti Lyncha?" Edited August 10, 2017 by archi
Jeremija Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Jeremija? Odlična epizoda, scena sa obaranjem ruke je za anale. :D
Ajant23 Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Samo za B92-archija: http://www.youtube.com/watch?v=Fn2K5N9cJVM
archi Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Ajant... Ajan... Ajant... I like to admit it, that BS are not important group of people at all. Sreća je da oni neće nastupiti u Roadhausu na kraju epizode Piksa, ali, moguće da će nastupiti u Hause of cards grada Pirlitora eventualno jahašvi Jabučila na kraju epizode "Nemanjića". U tom smislu, mislim da je za Piks važno da na kraju neke epizode nove sezone nastupi Del Rey. Vidiš kako joj dobro stoji crvena Piks zavesa. https://www.youtube.com/watch?v=aXD2XZfX1Aw
Recommended Posts