ObiW Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 [...] ukupno će biti 18 epizoda. [...]nisam stigao da ispratim treću i četvrtu (koje su sastavni deo ovog novog Twin Peaks prologa, pa je i namera autora bila da se sve 4 odgledaju kao jedna celina), Jedini ispravan nacin da se ovo odgleda je da zgutas esid i odvalis svih 18 epizoda kao jednu celinu.
vathra Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Кајлов допелгангер изгледа исто ко Мадсен. Са друге стране, кад ће више та напаљена студентарија да научи да се не секса на језивим местима?
Jeremija Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Nadam se da nisam noćas razbudio komšiluk (sa ozvučenjem), ali sam bio primoran da uključim zvuk jer su epizode stigle na HBO GO bez prevoda. Uglavnom, dve fantastične, ali prilično različite epizode, treća je totalan freak-out, čak i za Linča (u pozitivnom smislu), i nešto je što se retko kad vidja na filmu, a na televiziji skoro nikada. dok poslednja nagoveštava polako vraćanje u jedan drugi format. Naziru se i dve glavne teme priče, ali o tome ne bih diskutovao dok svi ne odgledaju treću i četvrtu, a onima koji su odgledali, predlažem da koristimo spoilere.
Arkadija Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Uglavnom, dve fantastične, ali prilično različite epizode, treća je totalan freak-out, čak i za Linča (u pozitivnom smislu), i nešto je što se retko kad vidja na filmu, a na televiziji skoro nikada. dok poslednja nagoveštava polako vraćanje u jedan drugi format. Dok sam gledala treću, sve vreme sam mislila da mora da je Linč na LSD-u, pušten sa lanca, i da li je ovo previše za prosečnu publiku. HBO GO ima srpski prevod, bar je imako danas popodne.
ObiW Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Dok sam gledala treću, sve vreme sam mislila da mora da je Linč na LSD-u, pušten sa lanca, i da li je ovo previše za prosečnu publiku. Jedini ispravan nacin da se ovo odgleda je da zgutas esid i odvalis svih 18 epizoda kao jednu celinu. +1
aram Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Dok sam gledala treću, sve vreme sam mislila da mora da je Linč na LSD-u Taj je kao mali upao u kazan
Jeremija Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 (edited) Dok sam gledala treću, sve vreme sam mislila da mora da je Linč na LSD-u, pušten sa lanca, i da li je ovo previše za prosečnu publiku. HBO GO ima srpski prevod, bar je imako danas popodne. Stigao je večeras i kod mene, sa jedan zakašnjenja: Inače, jedna od mojih omiljenih scena iz treće Pokojni Major Brigz koji plovi svemirom i ukazuje se Dejlu Kuperu dok ovaj beži kroz Crnu Ložu, i obaveštava ga da obrati pažnju na Projekat Plava Ruža... Edited May 23, 2017 by Jeremija
Razzmatazz Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Kids, don't do drugs. Ovo na mene ima sasvim drugi efekat - zadremao sam barem četiri puta tokom prve tri epizode. <_<
Krošek Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 i ja. malo sam nespreman, davno sam gledao irejzerheda, jedinu adekvatnu visinsku pripremu za ovo ludilo
James Marshall Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Ja ga ponovio prije manje od mjesec dana, bio na nekom Sinemaksu ili tako nečemu.
Filozof manijak Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Kids, don't do drugs. It's the only way to understand Lynch.
vathra Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Хоће ли и преостале епизоде да се надмећу са Midsommer-om по броју убистава по епизоди?
gagilija Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 hbo go kod mene nema prevod jos uvek....kad kliknem na tu opciju kao ucitava i onda pise da je konekcija prekinuta. koja je fora s tim?
Arkadija Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 HBO Go kod mene već 2 dana , jedva pušta Twin Peaks, mora da se više puta pokuša , a dans mi je tražio da se registrujem, , a kada sam to uradila, onda mi je napisao da nisu prošla 24sata od prethodne registracije. Da li treba reći da sam se samo jednom registrovala na početku korišćenja i otada nijednom više. Poludeo skroz. Prevod imam.
Recommended Posts