Jump to content
IGNORED

Advokatura

Tribun_Populi

Recommended Posts

Posted

Kolaju nezvanične informacije po Vajber grupama da se obustava ne primenjuje na beležnike i izvršitelje...

• Hvala 1
Posted

Izvinite zbog trivije, ali dok vi strahujete od poštara, samo da pitam:

kako je to moguće da advokat Delibašić nije završio PF?

• Haha 1
Posted

komentar dole

Kenija je zabranila sportski lov 1977. Nema legalnog lova na trofeje.

@KWSKenya

@INTERPOL_HQ

@CITES

@WJCommission

Posted

Kako nikad u ZOO vrtovima ne upadne u kavez sa lavovima onaj ko bi trebalo da upadne...

• Haha 2
Posted
1 hour ago, Ayatollah said:

Kolaju nezvanične informacije po Vajber grupama da se obustava ne primenjuje na beležnike i izvršitelje...

Pa kad najnepismeniji advokati, i to uglavnom "ugledni" krivičari se bore za pozicije u organima komora, a ne znaju da izvršitelji i beležnici nisu organi uprave. 

• +1 4
Posted

Evo nešto iz sasvim druge dimenzije - targeti bilovanja za advokate početnike u najvećim advokatskim firmama. Tek da se stekne utisak koja je to mašinerija tamo, a kada se pomnoži sa recimo USD 300 sat, koliki se novac kod njih vrti u našoj profesiji:

No alt text provided for this image

Posted (edited)
7 hours ago, pt 2.0 said:

Izvinite zbog trivije, ali dok vi strahujete od poštara, samo da pitam:

kako je to moguće da advokat Delibašić nije završio PF?

Ja sam čuo da je završio neki privatni fakultet. Koliko je to tačno nemam pojma. Naravno, to jeste pravni fakultet bar na papiru, Čeda malo karikira.

A da je bio pandur, to je tačno, bio je inspektor u Beogradu 90ih.

Nas je zajahala najcrnja bagra u svim oblastima života. Meni je strašno da se predsednik Advokatske komore (koja bi trebalo da predstavlja bastion slobodne inteligencije u jednoj zemlji) cereka na slici pored ubijenog lava. Jezivo.

Edited by bejzbolka
  • +1 1
  • Hvala 3
Posted
20 minutes ago, bejzbolka said:

Ja sam čuo da je završio neki privatni fakultet. Koliko je to tačno nemam pojma. Naravno, to jeste pravni fakultet bar na papiru, Čeda malo karikira.

A da je bio pandur, to je tačno, bio je inspektor u Beogradu 90ih.

Ja sam njega prvi put u životu videla kod Marića u emisiji nakon što je brutalno ubijena ona pevačica iz Borče. Toliko je jak negativan utisak ostavio na mene da se svih ovih godina pitam kako je ono završilo PF (mada, i JJ je to završila… tugo jesenja).

Onaj pepeljasti ten, neko prugasto odelo, ceo nastup i pojava: brat Dalton meets čikaški mafijaš s početka XX veka.

On, botoksirana Dobričanin i onaj džiber što zastupa Radojičića su mi trio fantastikus.

Ima i onaj jezivi lik koji zastupa Miku Aleksića.

Nas je zajahala najcrnja bagra u svim oblastima života.

Apsolutno tačno. 

Meni je strašno da se predsednik Advokatske komore (koja bi trebalo da predstavlja bastion slobodne inteligencije u jednoj zemlji) cereka na slici pored ubijenog lava. Jezivo.

Meni je strašno da to bilo ko čini, i gnušam se likova sa takvim hobijima. 

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

nema delibasica na javno dostupnom spisku diplomiranih pravnika pf ub, dok npr bizona ima, upisao 2006. dok je dekan bio oliver antic, a ovaj bio u radikalima i zavrsio manje-vise u roku, 2010.

• Hvala 1
Posted

Ima li podataka o tome kad je Bizon položio pravosudni ispit?

Posted

Kokanoviću ništa ne verujem. Ta slika sa safarija je matora, nije nastala ovih dana, a verovatno i za fakultet laže. Čovek je poremećen i vodi neke svoje ratove koji nemaju veze sa interesima advokature i društva, odnosno države.

• +1 2
Posted

U biografiji pise da je zavrsio pravni u Podgorici ako se secam.

• Hvala 1
Posted

Kad god da je nastala, slika je jeziva. Strašno je da je taj lik na čelu Advokatske komore.

• +1 3
Posted (edited)
34 minutes ago, ultra plasticni said:

nema delibasica na javno dostupnom spisku diplomiranih pravnika pf ub, dok npr bizona ima, upisao 2006. dok je dekan bio oliver antic, a ovaj bio u radikalima i zavrsio manje-vise u roku, 2010.

Djuka je 1997. ili 1998. upisao fakultet. Pravni fakultet ima bug u pretrazi, ako je neko menjao indeks iz bilo kog razloga kao godina upisa se vodi godina kada je izdat poslednji indeks. 

Edited by Uskebasi
  • Hvala 2
Posted

Можда је 2006 уписао мастер 

• +1 1