Jump to content
IGNORED

Advokatura

Tribun_Populi

Recommended Posts

Posted (edited)

mozda je greska

kako je A.K. 24 postala M.S. 25

u pokusaju ubistva Kristine sa Poljoprivrednog fakulteta u bloku 70

da li je netko, i tko, pokusao da podmetne identitet odgovorne za taj cin

tj, podnosilac ove prijave

ne znam dali moze da se proveri

GiEORK3WEAAQ4NR?format=jpg&name=large

netko od ove dvojice sto je sprovode i sto su joj vratili kljuc od kola?

Edited by cedo
Posted (edited)

Edit: video kasno adresu :)

Edited by reg
Posted
1 hour ago, bejzbolka said:

Šta reći...IMG-8dd10cb4e8699ea8a20e9b20ff2ff53a-V.thumb.jpg.379595a156f6295092eb1c98834e8851.jpgItrkakfjroakthcyenwoa.thumb.jpg.c53c14b30025501d5f83e271922665a4.jpg

images.jpeg

Posted

Sednica uo sreda? 

Kakva je sad ideja, opet 3 dana i sazivanje skupstine? Sta se planira za dalje, kakve su info?

Posted

Mene samo nervira ova neizvesnost, jer mi baš pravi problem u predmetima. Ne što se tiče samih pretresa, već stvari van toga; što ne znam ni kad u posetu mogu da odem, šta u medjuvremenu da radim itd

• +1 1
Posted

Čekajte, čoveku je stvarno mejl "veljrko"? Ja mislio da je u pitanju šala pa izbrisao.

Posted

Bitan info - "Главна пошта у Београду и још 20 пошта у Београду, Новом Саду и другим градовима, промениће радно време почев од 1. фебруара 2025. године. По новом радном времену, оне ће услуге корисницима пружати до 19 часова радним данима, од понедељка до петка, док почетак радног времена остаје непромењен".

Dakle, nema više pripravničke majke, odnosno šaltera glavne pošte koji je pod opsadom od 22 do ponoći. Ne znam koliko sam žalbi i izjašnjenja poslao poslednjeg dana u 23 i nešto, a vrhunac je bio jedan zahtev za rehabilitaciju poslat deset minuta pre nego što je istekao petogodišnji zakonski rok za podnošenje takvih zahteva.

Posted
1 hour ago, napadaj said:

Bitan info - "Главна пошта у Београду и још 20 пошта у Београду, Новом Саду и другим градовима, промениће радно време почев од 1. фебруара 2025. године. По новом радном времену, оне ће услуге корисницима пружати до 19 часова радним данима, од понедељка до петка, док почетак радног времена остаје непромењен".

Dakle, nema više pripravničke majke, odnosno šaltera glavne pošte koji je pod opsadom od 22 do ponoći. Ne znam koliko sam žalbi i izjašnjenja poslao poslednjeg dana u 23 i nešto, a vrhunac je bio jedan zahtev za rehabilitaciju poslat deset minuta pre nego što je istekao petogodišnji zakonski rok za podnošenje takvih zahteva.

Moj kolega je slao žalbu tako što je preko telefona diktirao telegram u 23,55 zabezeknutoj službenici Pošte na graničnom prelazu Batrovci...

• Haha 2
Posted
21 hours ago, napadaj said:

• +1 4
Posted

Jel se zna dal će se raditi pritvori?

Posted

Šabački predlog je bio da se ne rade, taj predlog je usvojen, tako da verovatno ne.

• +1 1
Posted

samo prekluzivni rokovi. znaci, minimal