July 12, 20168 yr Ajd bre ,Dudo, šta im fali? Uostalom, Ana Ivanović je bar 5 puta lepša od Klunijeve advokatice (bar se meni tako čini). :D ma ne fali im ništa, samo kažemtm :D
July 12, 20168 yr cini ti se. a osim toga je advokatica jedno osamstopesto puta pametnija :P Da li je moguce da ima tako glupih advokatica?
July 12, 20168 yr Da li je moguce da ima tako glupih advokatica? ti, samo da promenis pol i okrenes se advokaturi.
July 12, 20168 yr Mogla je bolju venčanicu da nađe. http://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-3686157/Bastian-Schweinsteiger-Ana-Ivanovic-tie-knot-Venice-couple-married.html Edited July 12, 20168 yr by miki.bg
July 13, 20168 yr venčanica je divna ali sat uz nju pa jbt da li su ti iz rolexa toliko rigorozni ako jesu, trebalo je onda da joj naprave specijalni neki
July 13, 20168 yr Taman da kazem, Cashu je teze palo nego meni :D A napisao sam da nisam cuo za svadbu u kontekstu da se nije prdelo mesec dana o tome, vec ljudi diskretno odradili sta su hteli. Ne kao neki drugi