Jump to content
IGNORED

Kosarkaska reprezentacija Jugoslavije (vremeplov)

Have_Fun

Recommended Posts

Posted

mislim da možemo malo da se igramo i maštamo pred početak ovog novog prvestva.

sastav reprezentacije kad bi SFRJ i dalje postojala.

- Dončić

- Bogdanović Boj.

- Bogdanović Bog.

- Šarić

- Jokić

- Micić

- Prepelič

- Kalinić

- Bjelica

- Vučević

- Dragić G.

- Nurkić

par razmišljanja:

- nemamo pravu izmenu na SG, osim ukoliko se hrvatski Bogdanović ne spušta na tu poziciju, što onda izbacuje Prepeliča iz rotacije a gura Kalinića u startnih 5 dok Lučića ili Hezonju ubacuje na klupu

- Makedonija u onom SFRJ ključu nema koga da ponudi. ranije su imali Naumoskog ili Peru Antića. sad baš nikog.

- na centru opšta gužva. Nurkić da ide kao 3. centar sa vrlo upitnom minutažom. ispali iz rasprave Zubac, Milutinov...

otvorena pitanja:

- s koliko bi razlike ugazili USA tim?

- ko bi mogao da ovu ekipu trenira i dovede u red? da li bi i koga bi od najboljih žrtvovao zarad atmosfere i timske igre?

- ko uzima šut u tesnima završnicama? 

:inn:

Posted

Fali Teo :fantom: 

Klemen Prepelic je Danilo Andjusic za bogate, zivi i umire od suta, please no.

Meni je malo upitno koliko bi Jokic i Luka mogli da igraju zajedno, previse carine loptu i jedan i drugi, s punim pravom naravno, ali u takvoj postavci bi im produkcija opala. Mozda na smenu da igraju :D s druge strane, gledati jednog ili drugog u postavi sa dva Bogdanovica je onako, vlazan san, sto kazu komsije, sevale bi trice.

Posted

Doncic, Bogdan, Lucic, Kalinic, Jokic

Micic, Dragic, Bojan, Saric, Nurkic

Guduric, Zubac

• -1 1
Posted

kapiram ja da svaka ekipa treba da ima tog smećara i lika koji odrađuje svakojake poslove, ali meni je taj Šarić patnja za gledanje. Uvijek bio, ali ajde dok je bio klinac i manje izgledao kao trut i nekako, ali sad je stvarno negledljiv. 

Posted

Fale igraci na poziciji Bircevica i Stimca, too much ego for 1 bench :D

A treba i neki Zdovc/Sasa Obradovic umesto Gudurica/Prepelice 

Hezonja bi se potuko na pripremama i otisao da pika Sony 

Posted
4 minutes ago, Ros said:

saric pre mirotica?!

napravi si svoj spisak

Posted
1 hour ago, goofs said:

Meni je malo upitno koliko bi Jokic i Luka mogli da igraju zajedno, previse carine loptu i jedan i drugi

ma gde, jokic drzi loptu uglavnom onoliko kolko treba. tacno je da ima najvise dodiratm po utakmici, ali nije ni u top 10 ili cak 20 po vremenu koje lopta provede kod njega. lukica vodi u toj kategoriji, ali ovde bi se sigurno prilagodio. njihov pik bi bio neodbranjiv, mogla bi da se dobije ova generacija amera kad su svi ovi dominatori u silaznoj putanji,

1 hour ago, Svarog said:

mislim da možemo malo da se igramo i maštamo pred početak ovog novog prvestva.

kakav crni klemen. sutera ti svakako nece faliti. da l ti treba vucevic kad je prakticno jokic za sirotilju? bolje da miksujes sa drugacijim centrima, nurkoman i zubac ako nam zatreba treci centar posto smo tanji na 4 ako ne brojimo mirotu izdaju. ovo ostalo nije lose, dragic je i dalje pre micica dok ne dokaze drugacije, al sto kaze joe mogu i zajedno. 3 pleja, 3 centra i dosta igraca koji swingaju medj pozicijama, brda kreacije i suta, dobijamo amere 104-99.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Joe D said:

napravi si svoj spisak

Doncic, Bogdan, Lucic, Kalinic, Jokic

Micic, Dragic, Bojan, Mirotic, Nurkic

Guduric, Zubac

Posted

Treba mesto za Džedaja Osmana koji po ključu ide kao predstavnik Makedonije.

• +1 2
Posted
1 hour ago, garmonbozia said:

Mirotić je Španac

Da nas nisu zavadili kapiram da ne bi bio :D 

Ko bi bio selektor, Osim?