Have_Fun Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Ako zelite, izbacivacu ovde slike, tabele, rezultate sa EP, SP, OI i statistike igraca sa tih takmicenja koji su predstavljali Jugoslaviju na ovim kosarkaskim prvenstvima (podsecanja radi, nekome mozda bude interesantno)Prvo bih izbacio par slicica nasih bivsih reprezentativaca, kako je tim izgledao, gde se igralo, itd, pa onda EP takmicenja (rezultate, roster i statistike igraca), pa zatim SP i OI (do 2000. godine) kasnije cu dodati jos slika, ovo su neke za pocetak Link to comment
Jimmy Kowalski Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Znaci u Ljubljani se nosili crveni dresovi. I o'ma tozla.. Link to comment
Have_Fun Posted September 9, 2014 Author Share Posted September 9, 2014 evo jos par slicica pre no sto pocne drugo cetvrtfinale Link to comment
Have_Fun Posted September 10, 2014 Author Share Posted September 10, 2014 ovde je greska, trebalo bi da je u pitanju 1986 godina Link to comment
Have_Fun Posted September 10, 2014 Author Share Posted September 10, 2014 Kasnije cu izbaciti i statistike sa prvenstava, ali samo da napomenem, da je na ovom SP-u 1986. u Spaniji (koje je bilo Drazenovo prvo svetsko prvenstvo), Drazen sa 22 godine ubacivao prosecno 24.8 poena po mecu! uz 2.9 ass, 3.7ass(sut za 2, 56%; sut za 3, 46%; bacanja 78%)na tom prvenstvu smo dobili Brazil u borbi za 3. mesto sa 117:91nemam nista protiv da bude isti rezultat i danas :) Link to comment
teacher Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Dve stvari su zabranjene na ovom forumu: pominjanje penala protiv Argentine 1990., posebno onog nekrsta Dragoljuba Brnovića i svetsko prvenstvo u košarci 1986. Oba puta je umro deo mene. Onaj bolji deo. Link to comment
radisa Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Dve stvari su zabranjene na ovom forumu: pominjanje penala protiv Argentine 1990., posebno onog nekrsta Dragoljuba Brnovića i svetsko prvenstvo u košarci 1986. Oba puta je umro deo mene. Onaj bolji deo. Mene i '88 i finale Olimpijade probada... I to što Savić nije mogao '96 da igra finale. Ja i dalje verujem, u nekoj alternativnoj istoriji da smo sa Savićem mogli ući u egal završnicu tad, kad smo bez njega posle 30 minta vodili. Link to comment
Joe D Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Mene i '88 i finale Olimpijade probada... I to što Savić nije mogao '96 da igra finale. Ja i dalje verujem, u nekoj alternativnoj istoriji da smo sa Savićem mogli ući u egal završnicu tad, kad smo bez njega posle 30 minta vodili. pre ce biti prvih 15 minuta Link to comment
kralj Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Mislim da je 25. Poslednji egal nam je bila Đorđevićeva the Trojka. Zašlo se pristojno u drugo poluvreme. Realne šanse bismo imali da su sem Savića igrali bar Dražen, Kukoč i Rađa, mada bismo i tad bili autsajderi. Link to comment
radisa Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 pre ce biti prvih 15 minutaOvaj, posle 5 lične Divca, Djordjević zabija tricu, i to je poslednji put da vodimo na utakmici... Negde oko 30. minuta... Link to comment
Parsons Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 (edited) evo jos par slicica pre no sto pocne drugo cetvrtfinale ko je ovde izmecu jelovca i cosica? izgleda kao blizanac jerkova Edited September 10, 2014 by Parsons Link to comment
Have_Fun Posted September 10, 2014 Author Share Posted September 10, 2014 (edited) ko je ovde izmecu jelovca i cosica? izgleda kao blizanac jerkova jedini koji nije na slici naveden a ima ga u tabeli sa statistikama je Kapicic Dragan Edited September 10, 2014 by Have_Fun Link to comment
Recommended Posts