Jump to content
IGNORED

Pogodi koje je ovo motorno vozilo...

namenski

Recommended Posts

Posted (edited)

Gde se zagubila stara "pogodi auto" tema? Bilo je tamo svakojakih opskurnih točkaša... 

Ima je tamo napred, ali ostaviću ovo ovako bez spajanja baš zato da ponavljanje ne bi sad olakšalo pronalaženje odgovora.

Edited by nesha taxista
Posted

Ponudjen ko pocascen, svi se, pocev od Prospera, prave ili vazni ili ludi, tako da vidimo mi ovo:

0009_zpsedf3d8ef.jpg

0008_zps2f949ce7.jpg

Dakle, ne narocito uspeo kao model, ali prvi u necem sto je danas postalo em moda, em poprilicno vazno, em izistinski korisno.

Napravio ga jedan izistinski genije za motorna vozila i - ovo auto je direktan prethodnik mozda najboljeg automobila svih vremena.

Onako automobilski.

Posted

Ponudjen ko pocascen, svi se, pocev od Prospera, prave ili vazni ili ludi, tako da vidimo mi ovo:

...

E, nije, gužvaa ovih dana našao sam i 2 slike, preimenovao ih da ih ne možete naći preko gugla, pa ću da okačim čim stignem.

• 4 years later...
Posted

Jaguar XKnešto?

Dobro je kadrirana fotka, inače nije lepotan :happy:

Posted

Jok.

Recimo, toplo, toplo, tako bese u onoj igri?...

1e9953bc-1c53-45e7-93f9-15ffca85cbd1-ori

e5cb8d08-bfb1-4f8f-9765-869f008577ca-ori

Posted

:lolol: Jag E-type po ovim smešnim vratima, ali na prvoj slici je kabrio, koji ih nema...

Posted (edited)

Nema.

Ali zato na drugoj ima onaj izlog :tongue:

Cestitam, tvoj red :)

Edit: i ko kaze da XK nije lepotan? :mad: 

Edited by namenski
XK
Posted

Ok, meni se ne sviđaju, nekako nisu lepo ostarili, izgledaju mi kao iz neke Bond parodije :)

59a6fb780eeb7_DSC_0651-940x542.jpg

1961-Jaguar-E-Type-1745-21.jpg

XK 120 Pininfarina mi je mnogo lepši :happy:

xk120-rear-near-JAGUAR.jpg

Evo ga zadatak:

mmmmmm.jpg

Posted

Kaiser Darrin, neka 1953 - 54..., da sada ne cepidlacim, a i mrzi me da proveravam, moram napolje, a kisa, kisa... :sleep:

I ne dirati mi Henrija Kajzera :mad:

Mada ovaj auto ima evropske gene, ali ipak.

darrin.png

Posted
12 hours ago, namenski said:

Kaiser Darrin

To je to, za poznavaoce lak zadatak :)

Posted

Sada videh na ovom topiku, Prospero eskivirao, 'ajde neka se neki junak okusa na:

On 11.9.2014. at 23:47, namenski said:

0009_zpsedf3d8ef.jpg

0008_zps2f949ce7.jpg

Dakle, ne narocito uspeo kao model, ali prvi u necem sto je danas postalo em moda, em poprilicno vazno, em izistinski korisno.

Napravio ga jedan izistinski genije za motorna vozila i - ovo auto je direktan prethodnik mozda najboljeg automobila svih vremena.

Onako automobilski.

Ako je Jeep otac danasnjih SUV-ova, ovo im je keva, obaska sto je rodonacelnik svih limuzinskihtm quattro i ostalih 'drz' se dobro' auta... 

Posted

Da probamo sa traktorskim imenom, Ferguson R4 , možda?