September 9, 201410 yr Skotski automobil http://www.aronline.co.uk/blogs/cars/argyll/turbo-gt/the-cars-argyll-turbo-gt/ Edited September 9, 201410 yr by Zavrzan
September 11, 201410 yr Gde se zagubila stara "pogodi auto" tema? Bilo je tamo svakojakih opskurnih točkaša... Ima je tamo napred, ali ostaviću ovo ovako bez spajanja baš zato da ponavljanje ne bi sad olakšalo pronalaženje odgovora. Edited September 11, 201410 yr by nesha taxista
September 11, 201410 yr Author Ponudjen ko pocascen, svi se, pocev od Prospera, prave ili vazni ili ludi, tako da vidimo mi ovo: Dakle, ne narocito uspeo kao model, ali prvi u necem sto je danas postalo em moda, em poprilicno vazno, em izistinski korisno. Napravio ga jedan izistinski genije za motorna vozila i - ovo auto je direktan prethodnik mozda najboljeg automobila svih vremena. Onako automobilski.
September 12, 201410 yr Ponudjen ko pocascen, svi se, pocev od Prospera, prave ili vazni ili ludi, tako da vidimo mi ovo: ... E, nije, gužvaa ovih dana našao sam i 2 slike, preimenovao ih da ih ne možete naći preko gugla, pa ću da okačim čim stignem.
January 31, 20196 yr Jag E-type po ovim smešnim vratima, ali na prvoj slici je kabrio, koji ih nema...
January 31, 20196 yr Author Nema. Ali zato na drugoj ima onaj izlog Cestitam, tvoj red Edit: i ko kaze da XK nije lepotan? Edited January 31, 20196 yr by namenski XK
January 31, 20196 yr Ok, meni se ne sviđaju, nekako nisu lepo ostarili, izgledaju mi kao iz neke Bond parodije XK 120 Pininfarina mi je mnogo lepši Evo ga zadatak:
January 31, 20196 yr Author Kaiser Darrin, neka 1953 - 54..., da sada ne cepidlacim, a i mrzi me da proveravam, moram napolje, a kisa, kisa... I ne dirati mi Henrija Kajzera Mada ovaj auto ima evropske gene, ali ipak.
January 31, 20196 yr Author Sada videh na ovom topiku, Prospero eskivirao, 'ajde neka se neki junak okusa na: On 11.9.2014. at 23:47, namenski said: Ponudjen ko pocascen, svi se, pocev od Prospera, prave ili vazni ili ludi, tako da vidimo mi ovo: Dakle, ne narocito uspeo kao model, ali prvi u necem sto je danas postalo em moda, em poprilicno vazno, em izistinski korisno. Napravio ga jedan izistinski genije za motorna vozila i - ovo auto je direktan prethodnik mozda najboljeg automobila svih vremena. Onako automobilski. Ako je Jeep otac danasnjih SUV-ova, ovo im je keva, obaska sto je rodonacelnik svih limuzinskihtm quattro i ostalih 'drz' se dobro' auta...