Zavrzan Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) Skotski automobil http://www.aronline.co.uk/blogs/cars/argyll/turbo-gt/the-cars-argyll-turbo-gt/ Edited September 9, 2014 by Zavrzan
nesha taxista Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 (edited) Gde se zagubila stara "pogodi auto" tema? Bilo je tamo svakojakih opskurnih točkaša... Ima je tamo napred, ali ostaviću ovo ovako bez spajanja baš zato da ponavljanje ne bi sad olakšalo pronalaženje odgovora. Edited September 11, 2014 by nesha taxista
namenski Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 Ponudjen ko pocascen, svi se, pocev od Prospera, prave ili vazni ili ludi, tako da vidimo mi ovo: Dakle, ne narocito uspeo kao model, ali prvi u necem sto je danas postalo em moda, em poprilicno vazno, em izistinski korisno. Napravio ga jedan izistinski genije za motorna vozila i - ovo auto je direktan prethodnik mozda najboljeg automobila svih vremena. Onako automobilski.
Prospero Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Ponudjen ko pocascen, svi se, pocev od Prospera, prave ili vazni ili ludi, tako da vidimo mi ovo: ... E, nije, gužvaa ovih dana našao sam i 2 slike, preimenovao ih da ih ne možete naći preko gugla, pa ću da okačim čim stignem.
Skyhighatrist Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Jaguar XKnešto? Dobro je kadrirana fotka, inače nije lepotan
namenski Posted January 31, 2019 Author Posted January 31, 2019 Jok. Recimo, toplo, toplo, tako bese u onoj igri?...
Skyhighatrist Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Jag E-type po ovim smešnim vratima, ali na prvoj slici je kabrio, koji ih nema...
namenski Posted January 31, 2019 Author Posted January 31, 2019 (edited) Nema. Ali zato na drugoj ima onaj izlog Cestitam, tvoj red Edit: i ko kaze da XK nije lepotan? Edited January 31, 2019 by namenski XK
Skyhighatrist Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Ok, meni se ne sviđaju, nekako nisu lepo ostarili, izgledaju mi kao iz neke Bond parodije XK 120 Pininfarina mi je mnogo lepši Evo ga zadatak:
namenski Posted January 31, 2019 Author Posted January 31, 2019 Kaiser Darrin, neka 1953 - 54..., da sada ne cepidlacim, a i mrzi me da proveravam, moram napolje, a kisa, kisa... I ne dirati mi Henrija Kajzera Mada ovaj auto ima evropske gene, ali ipak.
Skyhighatrist Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 12 hours ago, namenski said: Kaiser Darrin To je to, za poznavaoce lak zadatak
namenski Posted January 31, 2019 Author Posted January 31, 2019 Sada videh na ovom topiku, Prospero eskivirao, 'ajde neka se neki junak okusa na: On 11.9.2014. at 23:47, namenski said: Ponudjen ko pocascen, svi se, pocev od Prospera, prave ili vazni ili ludi, tako da vidimo mi ovo: Dakle, ne narocito uspeo kao model, ali prvi u necem sto je danas postalo em moda, em poprilicno vazno, em izistinski korisno. Napravio ga jedan izistinski genije za motorna vozila i - ovo auto je direktan prethodnik mozda najboljeg automobila svih vremena. Onako automobilski. Ako je Jeep otac danasnjih SUV-ova, ovo im je keva, obaska sto je rodonacelnik svih limuzinskihtm quattro i ostalih 'drz' se dobro' auta...
Pegin Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Da probamo sa traktorskim imenom, Ferguson R4 , možda?
Recommended Posts