Jump to content
IGNORED

Pogodi koje je ovo motorno vozilo...

namenski

Recommended Posts

Posted
On 8.2.2019. at 21:57, Čutura said:

..

DSC_4068-970x623.jpg

Sunbeam Tiger?

Posted
2 hours ago, maheem said:

Sunbeam Tiger?

brao :D 

taj..

• 1 year later...
Posted

Neki Englez, možda Ostin?

Posted
6 minutes ago, omiljeni said:

Daktari?

Nije, mada, da se ne lazemo :), ne znam za Daktari, daj pokazi na sta mislis ako ti je pri ruci...

Posted
20 minutes ago, Skyhighatrist said:

Neki Englez, možda Ostin?

Pa sad... :) 

Recimo, toplo, toplo...

Posted

Teško da mogu više bez ekstenzivnog guglanja, a ne da mi se :happy:

Posted

Jebiga, pa valjda nema ovde guglanja, bilo bi prelako :sad:...

Jeste Austin, ali...

Posted (edited)

Pazi lupio sam za Austina, to mi prvo palo na pamet kad sam video volan naopačke :D

Mislio sam na guglanje ko je od Engleza pravio terence ~50/60tih

Edited by Skyhighatrist
Posted
45 minutes ago, namenski said:

Nije, mada, da se ne lazemo :), ne znam za Daktari, daj pokazi na sta mislis ako ti je pri ruci...

Daktari je ona serija iz 60ih kad leče životinje u Africi. :D

Dok je bilo vanredno stanje ja pustio klincima jednu epizodu da vidim da li će im se dopasti i onda me sad ova tvoja fotka podsetila na ta njihova vozila. Tamo voze nešto slično, al nemam pojma kako se to zove. Ne razumem se ja baš mnogo u ove stvari.

p.s.

ako sam dobro izguglao, to što voze u seriji je Land Rover 109 LWB Series II A Wagon

malo liči, ali i totalni laik poput mene brzo primeti da ima i dosta razlika.

Posted
1 minute ago, omiljeni said:

Daktari je ona serija iz 60ih kad leče životinje u Africi. :D

Dok je bilo vanredno stanje ja pustio klincima jednu epizodu da vidim da li će im se dopasti i onda me sad ova tvoja fotka podsetila na ta njihova vozila. Tamo voze nešto slično, al nemam pojma kako se to zove. Ne razumem se ja baš mnogo u ove stvari.

p.s.

ako sam dobro izguglao, to što voze u seriji je Land Rover 109 LWB Series II A Wagon

malo liči, ali i totalni laik poput mene brzo primeti da ima i dosta razlika.

:D 

Pa i mene ovo Daktari bacilo u rebus, asociralo me, valjda po zvucnosti :isuse: na Hatari, film Hauarda Hoksa takodje iz 60-ih..., isto Afrika...

Polomih se vrteci po glavi Daktari auto, ne ide, pa ne ide...

Nije Land Rover, u pravu je @Skyhighatrist Austin je, model Gipsy, neke 50-te, sredina, trebalo je da bude konkurencija Land Roveru, ali nije dugo trajao i ako se pokazao, neka politika bila u pitanju, Britanija sahranjivala auto industriju, Austina progutao BMC, pa se onda oni sparivali sa Leyland-om...

Ipak, proizvodio se cini mi se dobrih skoro 10 godina...

Posted

Jesu mu ovo ispred vrata na krilima pokazivači pravca, da ne kažem žmigavci na izvlačenje? :happy:

Posted (edited)
16 minutes ago, Skyhighatrist said:

Jesu mu ovo ispred vrata na krilima pokazivači pravca, da ne kažem žmigavci na izvlačenje? :happy:

Mislim da nisu, nisam siguran, cenim da bi pre mogli da budu oni avionski stepenici na izvlacenje radi lakseg pentranja na auto, baratanja rezervnim tockom...; ipak se radi o auto cija je namena bila prvenstveno vojna.

Ne znam.

Edited by namenski
Posted

@Skyhighatrist 'ajde bre covece, tvoj red, daj nesto, ne moze vise da se zivi od prica o Lukasenku, koroni...