Jump to content

Champppions League Fantasy 2014/15

Featured Replies

Nisam čak ni toliko loš (66, 10. rezultat) al naletoh na raspoloženog pavla sa 81 i drugim rezultatom.. Čestitke :Hail:

hvala hvala :)

da nije Huntelar umuvao onaj jedan jos bih imao i CS na Baneta i Tiboa...

vezni red mi je teska bruka. cestitam pokislim kucicima.

Opa, vidim neke čestitke, saću bojažljivo da pristupim sajtu i nadam se da ne radi. Znam rezultate iz 55. minuta i nemam nikog iz timova sa 4+ golova.

:lol:

vezni red mi je teska bruka. cestitam pokislim kucicima.

Brat Lasse Shone dok sam gledao Forbrydelsen doneo 92 poena u pogadjalici i pobedu od 2 razlike u h2h. Danska zadovoljština.

Vidimo se u revanšu, nadam se sa boljim poenima/timovima.

Neke promene u odnosu na sinoć...  Dobio +3 poena, a vidim da je pavlle na prvom mestu

Koja je ovo fora sa poenima? Meni na listi pise da imam 42 poena, a kad udjem u tim pise da imam 53  :cry:

Dobi me mjuki za bod :(

Edited by adasevic

Cestitke orasi na zasluzenoj pobedi. Ako nista drugo drago mi je da sam "poginuo" bas od Iturbea.

Tolina ruka doseze samo u 90minuta. Posle se ipak broji kako treba...

Koja je ovo fora sa poenima? Meni na listi pise da imam 42 poena, a kad udjem u tim pise da imam 53 :cry:

Dobi me mjuki za bod :(

Rutinski...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

• Author

Ispravice se to sve, Zoki, samo im treba vremena, sta ti mislis da je ovo, FPL?! <_< Zato upisujem rezultate tek kad budem sigurna da su ubacili automatske izmene i sve lepo obracunali... znaci verovatno sutra.

Prestize me pavllle za bod, dobro je, ionako me plasi ovakav pocetak sezone i ovde i u PL, a prvo mesto posle nekog kola bi bilo bas too much za mene koja sam navikla da se borim za goli opstanak od pocetka sezone. 

Sta uradih ja sa Duccom?

• Author

Sta uradih ja sa Duccom?

Izgubio si, 73-65.

Trotters Inc.  65 - 73  Argentina Utd

Edited by Velocipede