Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champppions League Fantasy 2014/15

Featured Replies

Mislim da sam otišao u minus u odnosu na juče, a imao sam 6 igrača....nemam pojma ko mi je protivnik, šta ima i da gledam kad nisam prebacio 50.

• Replies 692
  • Views 39.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author

50?  :lolol: Ja imam 32. 

Pobedih samo zbog Martinezovih golova postignutih u sam smiraj utakmice

50?  :lolol: Ja imam 32. 

+1

a ovaj neki ima uelbeka kapitena. fakin uelbek jebote. :isuse:

Uf, ja mislio samo ja zaginuo danas. Bio pametan danas pa uzeo Balea :isuse: Sreca, nije mi se islo vise u minus te nisam zamenio i Matica, inace bi bila totalna bruka.

Ajde da i ja nekog nekad dobijem

Uelbek :misko:

Da bar nisam stigao da napravim ove izmene u toku kola, zbog ranog termina, ko sav normalan svet. Bio bih prvi da nisam ništa dirao

I dalje prvo mesto sa povecanom razlikom a dao sam vam i 25+ milki i dva promasena penala fore

Da sam bio za kompom u utorak pre prve tekme bilo bi bar jos 5-6 bodova vise ali ni ovako ne mogu da se pozalim.

I gde je sad Fei kad ga dojim 15 razlike :misko:

Ovo sa Rusima vise ide na nurac. Juce mi dva coveka u 20:45 ni ne startuju, al zato popodne zamenih ljude sa ukupno 5 bodova prosutih. Tj tada je bilo to 4 boda, ali posto se nastavlja praksa naknadnog dodavanja poena, ispade da sam prosuo 5 bodova. Jebo ih princip. Pravim 11 igraca od sad + 3 najjeftinija zakucana na klupu i nek se jebu i oni i vremenske zone.

Inace izgubih od 25. Maja zahvaljujuci Turanu i ubijena 2 CS-a jednim potezom. Zasluzeno u svakom slucaju. Cestitke. 

a ovaj neki ima uelbeka kapitena. fakin uelbek jebote. :isuse:

Jbg, ima nas neki koji nemamo genge za c rolanda i barsinog pimplera... nama i djani velbek vrsi pos'o [emoji13]

Ovo sa Rusima vise ide na nurac. Juce mi dva coveka u 20:45 ni ne startuju, al zato popodne zamenih ljude sa ukupno 5 bodova prosutih. Tj tada je bilo to 4 boda, ali posto se nastavlja praksa naknadnog dodavanja poena, ispade da sam prosuo 5 bodova. Jebo ih princip. Pravim 11 igraca od sad + 3 najjeftinija zakucana na klupu i nek se jebu i oni i vremenske zone.

Inace izgubih od 25. Maja zahvaljujuci Turanu i ubijena 2 CS-a jednim potezom. Zasluzeno u svakom slucaju. Cestitke. 

Hvala!

Dosta toga mi je uletelo u poslednjih pola sata. Marselo asistencija Benzemi, Calhanoglu penal, Obamejang asistencija. Cak mi je ostao Godin na klupi, posto nemam naviku menjanja igraca izmedju utorka i srede.

auu i ovde sam puko, 47-41.

serem se uefi na deadline u cetiri popodne ybog jebenih rusa pa u 7.15 ne mogu uvesti 4 igraca za 20.45  :frust:

Rosenberg :Hail:

• 3 weeks later...

lici mi da cu da se isprsim za divljakusu :cry:  zbunjuje me ova situacija oko koste, vilsira i ostalih polurovitih igraca u mom timu. jeste ranije nego sto je obicno iskoristim ali je ova ekipa zrela za jedno 5-6 promena.