duda Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) koliko je kvaran ovaj mats pa to je za neverovati sad u pregledu dana, naravno da nije ni spomenuo jelenin meč a onda kada je pričao o dimitrovu kaže kako on misli da dimitrov može do trofeja pošto eto nema nadala ok, tuta ima 0:5 protiv nadala a 1:4 protiv novaka, ali za nekoga kome je tenis zanimanje, mats je jako površan mogao je za 5 minuta da vidi da su ti mečevi sa nadalom bili tešnji i zanimljivo je da je eto u tih 5 poraza on nadalu uzeo 4 seta, a novaku 3, sa sve onom pobedom u madridu. ali to zapravo nema veze sa površnošću u ovom sluičaju. on novaka definitivno ne može da smisli pa mu to pomračuje um Edited August 29, 2014 by dùda
Timmy Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ma on je tu kao neka maskota... Zimonja/Nestor za 47min do 1/8 finala. A juce je Zimonja ispao u miksu sa Gerges.
valter Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Gledao sam Matsaod pocetka.Onda sam pohvatao koga voli,a koga ne.Federer,Marey(za njega govori da je takticki genije) npr. mogu da dobiju mec bez borbe,a on ce reci da su odlicno odigrali.Recimo da Novak,Jelena,naravno ima ih jos,nisu na listi omiljenih.Iznenadio me poraz Halep,nisam znao za povredu.Zelim JJ da ponovo igra u finalu,makar i sa Serenom :D
reg Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Jel gleda neko Gulbisa i Thiema? Thiem gubi 2:1 i vodi u cetvrtom setu, Gulbis izgleda povredjen.
Кристофер Лумумбо Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 koliko je kvaran ovaj mats pa to je za neverovati sad u pregledu dana, naravno da nije ni spomenuo jelenin meč a onda kada je pričao o dimitrovu kaže kako on misli da dimitrov može do trofeja pošto eto nema nadala ok, tuta ima 0:5 protiv nadala a 1:4 protiv novaka, ali za nekoga kome je tenis zanimanje, mats je jako površan mogao je za 5 minuta da vidi da su ti mečevi sa nadalom bili tešnji i zanimljivo je da je eto u tih 5 poraza on nadalu uzeo 4 seta, a novaku 3, sa sve onom pobedom u madridu. ali to zapravo nema veze sa površnošću u ovom sluičaju. on novaka definitivno ne može da smisli pa mu to pomračuje um ma dobro, poznato je da prezire novaka, nego sto ne spomenu jeciku?
Zli Gli Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ja mislim da nije Gulbis bio povredjen nego se kondiciono raspao, dok je Tiem bio psihofizicki jak od pocetka do kraja i zasluzeno okrenuo. Mali polako postaje prilicno ozbiljan igrac.
Zli Gli Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Moglo bi nesto slicno kao na tom mecu da se desi i na mecu Berdih - Klizan, posto je Klizan upravo uzeo brejk za 5:3 u cetvrtom. I to kako ga je uzeo - na brejk loptu u osmom gemu je drugi servis Berdiha cekao otprilike na sredini terena, skroz daleko od osnovne linije, tamo gde stoji linijski sudija, i skakao u mestu minimalno levo-desno, na sta je Berdih glupander napravio duplu :D Edited August 29, 2014 by Zli Gli
bergasa19 Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Ne znam, iako je izjednačio ume Slovak da odjednom nestane. Edited August 29, 2014 by bergasa19
Zli Gli Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Znam, i upravo to se i desilo, iako je u prva 4 seta igrao bolje od Berdiha. Jebiga.
reg Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Ja mislim da nije Gulbis bio povredjen nego se kondiciono raspao, dok je Tiem bio psihofizicki jak od pocetka do kraja i zasluzeno okrenuo. Mali polako postaje prilicno ozbiljan igrac. Za Gulbisa nemam pojam da li je bio stvarno povredjen, ali se slazem za Thiema, decko je sjajno odigrao.
Tsai Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) koliko je kvaran ovaj mats pa to je za neverovati sad u pregledu dana, naravno da nije ni spomenuo jelenin meč a onda kada je pričao o dimitrovu kaže kako on misli da dimitrov može do trofeja pošto eto nema nadala ok, tuta ima 0:5 protiv nadala a 1:4 protiv novaka, ali za nekoga kome je tenis zanimanje, mats je jako površan mogao je za 5 minuta da vidi da su ti mečevi sa nadalom bili tešnji i zanimljivo je da je eto u tih 5 poraza on nadalu uzeo 4 seta, a novaku 3, sa sve onom pobedom u madridu. ali to zapravo nema veze sa površnošću u ovom sluičaju. on novaka definitivno ne može da smisli pa mu to pomračuje um Dal je moguce da i dalje Milosa Bojanica shvatas ozbiljno ? Ja prestao da se nerviram jos posle AO 2012... inace, u kojoj kladionici mogu da stavim kintu na finalni par ili parove polufinala ? Edited August 30, 2014 by Tsai
Timmy Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) Krunicka fenomenalno za sada protiv Kvitove 2:2 u prvom setu. Ovde ima nekoliko strimova: http://www.sportcategory.com/c-4.html Edited August 30, 2014 by Timmy
Recommended Posts