kapetanm Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Postoji li snimak samog udesa? To se sve nekako udaljeno i zamuceno prikazivalo
halloween Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 (edited) Cekaj, pa kako se onda izvukao onaj mamlaz MItrovicev kad je ubio devojku i nagazio gas jos jace? Pretpostavljam da se izvukao na činjenicu da je smrt nastupila odmah nakon nezgode, pa pomoći nije ni moglo da bude (ne ulazim u pitanje tačnosti nalaza i mišljenja veštaka sud. medicine). Ovo delo ipak postoji u slučaju i kada je lice ostavljeno bez pomoći još bilo živo, a povrede smrtonosne. Ostali učesnici u nezgodi mogu(uz ispunjenje drugih uslova) odgovarati i za krivično delo nepružanje pomoći iz čl.127. KZ, ako je povređeni u momentu napuštanja još bio u životu. Edited August 18, 2014 by halloween
Аврам Гојић Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 a jebi ga kad nisu pisali, onda su ljudi tvrdili da se o tome namerno ćuti.
Caligula Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 (edited) Kako onaj koji je tresnuo u devojku vrsi procenu da li je ostala ziva ili ne? Znaci, pravni savet j da kada udaris nekog odmah zapalis odatle jer te mozda nece naci, a i ako te nadju molis boga da si ga ubio na mestu. U svakom slucaju savet je: gas do daske. Edited August 18, 2014 by Caligula
Caligula Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ne mogu tabloidi svetu ugoditi. Nego, stvarno su se pravili blesavi ( mediji) dok je otac dolazio na most pa i kada su ljudi krenuli da se okupljaju.
Аврам Гојић Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ne mogu tabloidi svetu ugoditi. Nego, stvarno su se pravili blesavi ( mediji) dok je otac dolazio na most pa i kada su ljudi krenuli da se okupljaju. Inercija. Ne možeš istovremeno gaziti dva high profile slučaja. Tj. možeš, ali to zahteva drugačiji pristup poslu.
ToniAdams Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Министар је на конференцији за новинаре рекао да је приведено шест особа које су Милићеву помогле у извршењу овог кривичног дела и да им је одређен притвор од 48 сати. wtf? kako se nekom pomaze da zgazi coveka?
kapetanm Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Министар је на конференцији за новинаре рекао да је приведено шест особа које су Милићеву помогле у извршењу овог кривичног дела и да им је одређен притвор од 48 сати. wtf? kako se nekom pomaze da zgazi coveka? Valjda prikrivanje nakon dela. Ali meni je vrh kad kazu da je odmah nakon dela zamenio auto, i otisao u tzv stek. Ispada da je pripremio rezervnu gajbu, rezervni auto i garazu, unapred obavestio advokata da ce ga njegovi saputnici zvati. Onda je posao na Brankov most da trazi na koga da naleti. Onda, hladnokrvan kako se to obicno biva posle udesa, vozi prema unapred naucenom rasporedu stotinak kamera u kraju i izbegava ih.
Notorious Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Nije nelogično da kriminalci imaju unapred pripremljenu logistiku za beg u slučaju otkrivanja (ne mislim na gaženje ljudi, nego uopšte).
kapetanm Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Mi jos ne znamo za sta je mali Mitrovic okrivljen. Nije se izvukao kad je postupak poceo i traje
kapetanm Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 jebem ti krimosa ubicu koji ne vozi audija ili bembaru vec auto za barbike
Hella Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 (edited) Notorious, on 18 Aug 2014 - 19:55, said: Nije nelogično da kriminalci imaju unapred pripremljenu logistiku za beg u slučaju otkrivanja (ne mislim na gaženje ljudi, nego uopšte). to zna i moja baba Edited August 18, 2014 by Hella
Notorious Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Pročitaj post koji je prethodio mom, sušta inteligencijo.
Notorious Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Sve sam se pitala na čije li se viđenje sveta oslanjaš. Sad mi je štošta jasnije.
Recommended Posts