August 18, 201410 yr Au, od početka do kraja jako. Neverovatno. Na 350m sam milsio da će posustati, kakva ludačka taktika.
August 18, 201410 yr Author Naterajte me da otvaram topike za sve sportove u kojima budemo imali neku sansu u Riu. Inace, Velja, koji je 93. godiste je bio treci najstariji u finalu. :acastop:
August 18, 201410 yr Author Sjöström obara svetski sutra, vidi se da ima rezerve. Alshammar im moze biti mama svima, a ipak u finalu.
August 18, 201410 yr Naterajte me da otvaram topike za sve sportove u kojima budemo imali neku sansu u Riu. Inace, Velja, koji je 93. godiste je bio treci najstariji u finalu. :acastop: imam bar 15% zasluga za ovu medalju vi koji vise pratite, kako se ovo vrijeme kotira postodjelskoj eri?
August 18, 201410 yr Inace, Stjepanovic je pobedio u disciplini 400 slobodno. Istoj onoj gde je Borut Petric bio evropski sampion 1981, nama starijima je u secanju ostao neverovatan finis gde je pobedio legendarnog Vladimira Saljnikova uz nezaboravni delirijum Mladena Delica
August 18, 201410 yr a rekoste da ovo nije njegova disciplina :D lik je razbio. Rale citira Parsonsa!!!!
August 18, 201410 yr Inace, Stjepanovic je pobedio u disciplini 400 slobodno. Istoj onoj gde je Borut Petric bio evropski sampion 1981, nama starijima je u secanju ostao neverovatan finis gde je pobedio legendarnog Vladimira Saljnikova uz nezaboravni delirijum Mladena Delica Evo Rale baš spomenuo ovo sad.
August 18, 201410 yr imam bar 15% zasluga za ovu medalju vi koji vise pratite, kako se ovo vrijeme kotira postodjelskoj eri? Onda ja imam 25% :P