Jump to content
IGNORED

Plivanje

Tolaa

Recommended Posts

Posted

Opet kasne sa prenosom. Degenerik od komentatora ushićeno objašnjava kako Morozov osvaja bronzu zato što su dva srebrna takmičara.:isuse: Ni najosnovnije ne zna. Naravno posle jučerašnjeg kompletnog svršavanja na tri ruska zlata, ovo je samo prirodni nastavak za ovu budalu.

Posted

ovaj s vaterpola je jos gori.

ne samo da ne zna pravila, nego mu je i pored nicim izazvane samouvjerenosti ama bas svaka prognoza bila pogresna.

• 2 years later...
Posted

Barna treći u kvalifikacijama na 100 slobodno iza Popovićija i Drehsela

• +1 1
Posted

Za dve stotinke mu izmaklo finale na 100 slobodno. Baš šteta.

• 1 month later...
Posted

U toku je prvenstvo Evrope, od značajnijih rezultata mladi Rumun Popovici oborio svetski rekord na 100 slobodno. U finalu je plivao 46.86. Momak puni 18 godina u septembru

Barna osmi u finalu

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Posted

Imamo jols talentovanijeg decka na 100m slobodno. Mislim da ima tek 16 godina.

Nazalost u Srbiji se ne forsira plivanje a za to smo kao stvoreni.

Posted
Imamo jols talentovanijeg decka na 100m slobodno. Mislim da ima tek 16 godina.

Nazalost u Srbiji se ne forsira plivanje a za to smo kao stvoreni.
Na koga misliš?

Posted

Uzeli smo bronzu u muskom sinhronom plivanju. Nisam znao da to postoji. Nastupila su 3 takmicara.

Posted
6 hours ago, arheolog1981 said:

U toku je prvenstvo Evrope, od značajnijih rezultata mladi Rumun Popovici oborio svetski rekord na 100 slobodno. U finalu je plivao 46.86. Momak puni 18 godina u septembru

Barna osmi u finalu

Naravno, naši komentatori uopšte nisu konstatovali da je dečko oborio svetski rekord dok su 5 minuta drvili o 8. mestu Andreja Barne.

Inače je nekako tugica ovo evropsko plivanje, ovo je praktično otvoreno prvenstvo Italije. 

Posted
Uzeli smo bronzu u muskom sinhronom plivanju. Nisam znao da to postoji. Nastupila su 3 takmicara.
Aha, sad skontao... nije timsko nego pojedinačno ali su samo tri takmičara učestvovala. Kao ja u osnovnoj kad sam rekao mami da sam bio 4. u trci a nas 4 učestvovalo :D

Posted
12 hours ago, Delija67 said:

Da li ga to kvalifikuje za nacionalnu penziju? Ako je ostvario penziju tako sto je bio 3 od trojice onda je giga-car :D

• Haha 4
Posted

Moram da priznam da su za mene rezultati Lane Pudar (16 god) iz Mostara potpuni šok, uzela je bronzu na EP, prije toga na SP u malim bazenima, naravno, klasika, u Mostaru nema bazena za trening. 

Posted
On 15.8.2022. at 10:57, renne said:

MIslim da da

to nije olimpijska disciplina, a onda valjda ne možeš ni da dobiješ penziju

Posted
29 minutes ago, James Marshall said:

Moram da priznam da su za mene rezultati Lane Pudar (16 god) iz Mostara potpuni šok, uzela je bronzu na EP, prije toga na SP u malim bazenima, naravno, klasika, u Mostaru nema bazena za trening. 

Tuga je videti gde to dete trenira, ali je bogomdani talenat, tako da joj to izgleda ne smeta mnogo :)