Timmy Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Hvala. Es prenosi? Nisam ništa ispratio ovo vodeno takmičenje, ni vaterpolo.
Parsons Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) eurosport, mislim, prenosi i jutarnje kvalifikacije svaki dan. gledao sam u ponedeljak i bio veoma zadovoljan srpskim komentatorom i strucnim konsultantom (ali nisam cuo u najavi ko je bio ) Edited August 5, 2015 by Parsons
Kanzas siti zez Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ja juce odgkedao pola sata i uhvatio kad je Korac pricao o novoj doping aferi u atletici "mislite da je slucajno sto Ameri nakon objave afere ne osvajaju toliko medalja? A potvrdjeno je da "Jusa" nije bio dopingovan, za razliku od Getlinga"
theanswer Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Kakav je Laslo Čeh bogotac. Inače Velja je jutros u kvalifikacijama na 100 kraul plivao kada se uzme u obzir vreme za okret gotovo identično vreme kao prolaz na 200 kraul.
Arkadija Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Što je naporan ovaj Korać. Doveo je Nađu Higl u studio i neprekidno joj upada u reč i ne dozvoljava joj da izgovori rečenicu do kraja. Kakvu rečenicu, misao ne može da joj se artikuliše u mozgu, on je već skočio na neku drugu temu.
Team_Penske Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Odlicni nasi plivaci prvogh dana svetskog kupa u Dohi (veliki bazeni), Velja srebro na 400 slobodno i sto posebno raduje Djele uzeo bronzu posle dugo vremena, radi vec dugo sa Veljinim timom u Dubaiju i po svemu sudeci to daje rezultat
Timmi Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 (edited) kakva su vremena Edited November 2, 2015 by Timmi
Team_Penske Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Nista narocito, daleko od najboljih svetskih rezultata ne od nasih nego generalno sto je i normalno za ovu fazu sezone
Parsons Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 velimir stjepanovic za januar fenomenalnih1:46.10 na 200 slobodno na mitingu u luksemburgu (bazen 50m). danas prvi u kvalifikacijama na 100 slobodno i 400 slobodno. veceras finala.
Recommended Posts