Jump to content
IGNORED

Plivanje

Tolaa

Recommended Posts

Posted

Hvala. Es prenosi? Nisam ništa ispratio ovo vodeno takmičenje, ni vaterpolo.

Posted (edited)

eurosport, mislim, prenosi i jutarnje kvalifikacije svaki dan.

gledao sam u ponedeljak i bio veoma zadovoljan srpskim komentatorom i strucnim konsultantom (ali nisam cuo u najavi ko je bio :isuse: )

Edited by Parsons
Posted

Ja juce odgkedao pola sata i uhvatio kad je Korac pricao o novoj doping aferi u atletici "mislite da je slucajno sto Ameri nakon objave afere ne osvajaju toliko medalja? A potvrdjeno je da "Jusa" nije bio dopingovan, za razliku od Getlinga"

Posted

Kakav je Laslo Čeh bogotac. Inače Velja je jutros u kvalifikacijama na 100 kraul plivao kada se uzme u obzir vreme za okret gotovo identično vreme kao prolaz na 200 kraul.

Posted

ovaj je građom kao iz aušvica  :isuse:

Posted

Što je naporan ovaj Korać. Doveo je Nađu Higl u studio i neprekidno joj upada u reč i ne dozvoljava joj da izgovori rečenicu do kraja. Kakvu rečenicu, misao ne može da joj se artikuliše u mozgu, on je već skočio na neku drugu temu. :isuse:

• 2 months later...
Posted

Odlicni nasi plivaci prvogh dana svetskog kupa u Dohi (veliki bazeni), Velja srebro na 400 slobodno i sto posebno raduje  Djele uzeo bronzu posle dugo vremena, radi vec dugo sa Veljinim timom u Dubaiju i po svemu sudeci to daje rezultat

Posted (edited)

kakva su vremena

Edited by Timmi
Posted

Nista narocito, daleko od najboljih svetskih rezultata ne od nasih nego generalno sto je i normalno za ovu fazu sezone

• 2 months later...
Posted

velimir stjepanovic za januar fenomenalnih1:46.10 na 200 slobodno na mitingu u luksemburgu (bazen 50m). danas prvi u kvalifikacijama na 100 slobodno i 400 slobodno. veceras finala.