Tolaa Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 Svedjankama se duplo vratilo za ono nicim zasluzeno i samo danskom gluposcu uzeto zlato na 4x100 slobodno.
Remi Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 (edited) Dobra štafeta je bila, pravi skandinavski derbi. Još men, pa razilaženje. Nemci Edited August 24, 2014 by Remi
Tolaa Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 Gotovo. Srb, Swe, Meilutyte i Pellegrini. Sve medalje cu da pokupim. Svi bar po jedno zlato. Nemoj slucajno da bi neko drugi otvorio topik Plivanje na podforumu Rio 2016.
freakns Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 britanci kao i u atletici prikazali gomilu mladih nada. svaka im cast sta su napravili. Ruta je jedna kvalitetna ludjakinja. jbt ala je oprala Sarah i Katinka se kanda umorile na kraju. mi treba dobro da razmislimo sta cemo. svaka cast Velji, nevidjeno me je obradovao, ali ta zlata, kao i Caviceva, nisu odraz rada plivackog saveza. ono sto mi je cudno, to je da su u bunaru i Hrvati. otisli su im Kozulj, Draganja i Rogulj, i ne vide se neke kvalitetne zamene. slicno je i sa slovencima. jeste Dugonjic ovde uzeo medalju, ali on je svoj max dostigao. za Mankoca bas i nemaju zamenu... kod devojaka je tek raspad. nama je otisla Nadja, Hrvatima sara Jovanovic a Slovencima Sara Isakovic, i ovo sto je ostalo ne obecava bas... rekoh ranije, mi imamo neku klinku Crevar, od nje bi mogla biti kvalitetna plivacica, ali ne na sledecim OI, pre 2020 od nje nesto da ocekujemo... Slovenci imaju Govejsek(ne znam zasto je nije bilo na prvenstvu, nisam bas previse pratio plivanje ove godine, mozda neko ima bolje informacije?) koja sa 16 godina vec ima rezultate za polufinale EP, i u Brazilu bi mogla u polufinale 50 kraul. tuzno je videti da sve tri drzave ne mogu da se sastave u plivanju...
Mauci Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Govejsek je plivala na OI mladih, uzela bronzu na 50m delfin.
Tolaa Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 Ruta je jedna kvalitetna ludjakinja. jbt ala je oprala Ona je potpuno neverovatna. Na YOG je plivala 100 prsno 1:05.39 i to prakticno bez konkurencije jer ih je ostavila za vise od dve sekunde, a na EP je istog dana za zlato bilo dovoljno 1:06.23. Fascinantna je od one prve trke u kvalifikacijama u Londonu i od tad konstantno napreduje, bas se vidi da s njom rade ljudi koji znaju sta rade. Steta sto 50 nije olimpijska disciplina, ali ako do Ria i ne bude plivala 200, verujem da do 2020. hoce. A tek tad ce i da bude u najboljim plivackim godinama. :o Inace, Hrvatima Sanja Jovanovic nije nikud otisla, plivala je i sad, zavrsila kao 15. na 100 ledjno. Samo sto to vise nije ista Sanja, a i godine joj ne idu u prilog (ne verujem da ovo kazem za nekog ko je moje godiste ), Nielsen koja je podelila zlato sa Hosszu je 10 godina mladja od nje.
Timmi Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 velja uzeo bronzu na sp na 400m u kratkim bazenima
Timmy Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Svetski rekorder na 200 metara leđnim stilom u malim bazenima Arkadij Vjačanin izrazio je želju da ubuduće pliva pod srpskom zastavom. http://www.b92.net/sport/na_vodi/plivanje.php?yyyy=2015&mm=01&dd=15&nav_id=946966
James Marshall Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Na šta je Čavić napljuvao savez na pasja kola preko Tvitera. Čavić malo pogubio konce. Kapiram da je razočaran odnosom prema njemu i da ga vjerovatno jesu navukli kao papka i da u tom savezu sjede sve lopov do idiota, ali jbg, Čavić se ponaša kao uvrijeđena mlada. Ne prestaje plivanje sa Čavićem.
levi Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 (edited) Ne trebaju nam stranci u reprezentaciji, ministre Edited January 15, 2015 by levi
Have_Fun Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Je l` moze neko ko vise prati desavanja, da mi odgovori na par pitanjaZasto bi Rus dosao da pliva za nas? Je l` moguce da mu mi nudimo bolje uslove od Rusije? U cemu je stosI zasto je Cavic toliko besan? Koja je tu prica?
Delija67 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Rus ima 31 godinu i verovatno hoce da pliva za drugu zemlju da bi se lakse kvalifikovao za velika takmicenja.
James Marshall Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 A Čavu su ispalili za onu njegovu akademiju u Kg, za početak. Ko zna šta još ima iza.
Recommended Posts