Jump to content

Plivanje

Featured Replies

Ja tu Nadjinu trku gledam svaki put kad mi treba instant podizanje raspolozenja. :)

Definitivno rade i emocije i adrenalin :-)

Evo proglašenja

Ja tu Nadjinu trku gledam svaki put kad mi treba instant podizanje raspolozenja. :)

+1

i to sa kumovim komentarom. za zadnjih 15m i minut iza trke, skidam mu kapu :)

ide proglasenje :)

:pera:

Oh, koja beba. :wub:

da i ja s vremena na vreme pogledam nadjinu trku.

jos uvek pod utiskom finala 

Ovo je nešto neverovatno. Meni se činilo da u zadnjih 15m dobija Biderman,još se čudim što Rale govori kako Velja ide ispred i onda iskoči skroz neočekivano da je prvi. Ko što je iskočilo za Felpsa protiv Čavića. 

Velja  :pera:

koja sam curka, ne videh trku :(

De si, lanco? :)

ovo vrijeme bi bilo dovoljno za 6. mjesto na oi, ono na 400m za 4.

Velja. :Hail:

Rale. :Hail:

Untitled.png

velja je ovo realno dobio isto kao felps protiv cavica. nema sanse da se vidi na snimku.

Snimak trke na Eurosportu upravo pocinje.

2 cm je razlika bila, naravno da se ne moze videti na snimku.

A meni se do samog kraja cinilo da ce biti drugi. Kad ono... :)

ja razumem da je nekada vazno ucestvovati, i zalazem se skroz za to kada neko ima 15-16 godina... ali danas smo gledali Jovanu Bogdanovic koja je na 200m prsno zaostala 10 sekundi za prvoplasiranom, i 7 sekundi za kvalifikacionim vremenom. dve plivacice ukupno su imale losije vreme.

inace, sjajan rezultat su imali Siljevski i Stojanovic na 100 slobodno... nisu se udavili.jbt, Cavic je plivao 100 delfin brze od njih :isuse: a Velja je juce u trci na 200m obrnuo prvih 100 brze od ovih...i onda cemo posle EP da pricamo price kako smo postali plivacka velesila... grrrrrrrrrrrrrrrrr

sada sam se iznervirao :(