nbg4ever Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ja sam polupao Mocu, ali to i nije neka vest [emoji43] Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
John Coltrane Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Pa budi i ti predsednica necega, kucnog saveta, npr. Ja sam pocela kao predsednica razreda, pa vidi dokle sam dogurala. Ne daj bobe, zna se kakav je obraz foteljasa u srbalja -_- A za pobedu svaka cast, jebeni Chadli zabije posle 100god, a ja ostavim Kolbeka na klupi.
San Epifanio Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Dobro sam procenio da ce mi u ovom kolu i sestorica u timu biti dovoljni :D
Tolaa Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Kad Average osvoji ligu, da se zahvali mojoj klupi na kojoj trunu Green (6), Mirallas (6) i Chadli (8).
ducca Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Ne daj se, mozes ti to dobiti i pored prosutih bodova na klupi. Ja u epskom raspadu, niko nista ne moze da opepeli, iz kola u kolo zivim na bodovima koje mi odbrana donese, ne secam se kad je neko dao gol ili imao asistenciju u timu. Tesko da cu izdrzati do kraja...
ducca Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Raspadu kraja nema, cetvrti poraz u nizu, nema nacina da prekinem agoniju. Praslin i Moca odlucice o tituli.
ducca Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Jbg ja se nesto onda preracunao u vezi tvoje danasnje pobede, mada i dalje nije nemoguce da nekako izvuces bodove. Svakako mozes dobiti naredne 2, ja vise nikoga necu dobiti do kraja, jedini ko mi igra je Terry nedeljama unazad. Mada ce sad i Average da se umesa, pretpostavljam da je ovaj vikend razvalio zbog Kuna.
San Epifanio Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Raspadu kraja nema, cetvrti poraz u nizu, nema nacina da prekinem agoniju. Praslin i Moca odlucice o tituli. Od silne zabrinutosti za status u Brodutm, nisam ni primetio ovonedeljni trijumf. A red je i bio da jednom i ja pobedim.
ducca Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Recept je da batalis tim, zavalis se i uzivas, ja se sam razbijam o stenje :P Cestitke, nisam ni ja video da je lokalni derbi u pitanju.
ducca Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Moralo je ovako biti. Sad i zvanicno cestitke Praslinu na bodovima i tako to...
Прслин Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 :o Мислио сам да ће Оспина и Казорла капитен рутински надокнадити танушну предност, али ме Свонсијев гол у 85' спасао. Хвала, дуццо! :)
Recommended Posts