Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

Redosled drafta:

1. tola

2. john

3. zoki

4. pantelia

5. san epifanio

6. behemoth

7. prslin

8. nbg

9. pravosudni

10. ducca

11. malkin

Ja izbacujem samo Howarda, kud ga i izabra :isuse:

Odbačeni:

Jovetic, Dier, Wilshere, Wiemman, Dzeko, Abel Hernandez, Balotelli, Lamela, Schurlle, Herrera, Howard

Ostaju:

GKs: De Gea, Courtois, Loris, Hart

Defs: Kompany, Baines, Terry, Ivanovic, Coleman, Phil Jones, Cahill, Debuchy, Creswell, Koscielny, Zabaleta, Clichy, Moreno, Mertesacker, Kolarov

Mids: Hazard, Sanchez, Yaya Toure, Fabregas, Ramsey, Silva, Mata, Eriksen, Ozil, Sterling, Gerrard, Coutinho, Nasri, Herrera, Mirallas,  Lamela, Tadic, Lallana, Sigurdsson, Cazorla, Matic, Oscar, Jesus Navas, Walcott, Di Maria, Cabella, Henderson,  Zaha, Mane, Schneiderlin, Puncheon, Larsson, Chadli, Dyer

Fwds: Diego Costa, Rooney, RVP, Aguero, Sturridge, Lukaku, Adebayor, Bony, Gomis, Remy, Riviere, Pelle, Soldado, Falcao, Welbeck,

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Evo onda i zvanicno:

Redosled drafta:

1. tola - Kane

2. john

3. zoki

4. pantelia

5. san epifanio

6. behemoth

7. prslin

8. nbg

9. pravosudni

10. ducca

11. malkin

Posted

Soldada i Remija slobodno upisite na transfer listu, meni vise nisu potrebni

Posted

Ja izbacujem Adebayora i Riviera.

Odbačeni:

Jovetic, Dier, Wilshere, Wiemman, Dzeko, Abel Hernandez, Balotelli, Lamela, Schurlle, Herrera, Howard, Soldado, Remy, Adebayor, Riviere

Ostaju:

GKs: De Gea, Courtois, Loris, Hart

Defs: Kompany, Baines, Terry, Ivanovic, Coleman, Phil Jones, Cahill, Debuchy, Creswell, Koscielny, Zabaleta, Clichy, Moreno, Mertesacker, Kolarov

Mids: Hazard, Sanchez, Yaya Toure, Fabregas, Ramsey, Silva, Mata, Eriksen, Ozil, Sterling, Gerrard, Coutinho, Nasri, Herrera, Mirallas,  Lamela, Tadic, Lallana, Sigurdsson, Cazorla, Matic, Oscar, Jesus Navas, Walcott, Di Maria, Cabella, Henderson,  Zaha, Mane, Schneiderlin, Puncheon, Larsson, Chadli, Dyer

Fwds: Diego Costa, Rooney, RVP, Aguero, Sturridge, Lukaku, Bony, Gomis, Pelle, Falcao, Welbeck,

Posted

Redosled drafta:

1. tola

2. john

3. zoki

4. pantelia

5. san epifanio

6. behemoth

7. prslin

8. nbg

9. pravosudni

10. ducca

11. malkin

S tim sto je cini mi se dogovor bio da se redosled pravi prema trenutnom H2H plasmanu, Classic smo iskoristili u septembru jer su do tad bila odigrana tipa 3-4 kola pa je bilo dosta izjednacenih timova.. Mozda i gresim. Meni svejedno posto Malkin svakako odbija ucesce...  :fantom: 

Posted

U tom slučaju Tola je druga, ne znam, ona je već birala a znamo čija je poslednja.. :fantom:

Posted

Ja mislim da je dogovor da se koristi classic tabela i da je tako bilo i prosle godine.

Posted

Cisto da se spomene, drugi krug ide obrnutim redosledom  :fantom:

Posted

Pa sta smo onda odlucili h2h ili classic?

Posted

H2h

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

Ja se zaista ne secam, ali ako je H2H onda ekstra  :misko:

Posted

Ako ipak biram druga, a onaj prvi uzme Kane-a, onda cu ja Cuadrada.

Posted

Ako to moze onda ja kao treci biram Girouda.

Ionako sam od prvog kola rekao da je ovaj draft lazni i da ce za par godina i njega zadesiti neki "draftopoli" :fantom: