ToniAdams Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Jbg nije impresivno al je bolje od onog prvog što si navela.
duda Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 (edited) 1 minute ago, ToniAdams said: Jbg nije impresivno al je bolje od onog prvog što si navela. evo sad gledam, ekran, za 1 sat i 26 minuta potrošio 9% od tih 20 tačno, nije impresivno, ali valjda nije ni loše ed. dakle ekran, daleko najveći potrošač Edited March 11, 2018 by dùda
radisa Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 On 12/6/2017 at 15:56, radisa said: Dobar je to phone za te pare, nemoj da te moja muka pokoleba... Posle reseta radi odlično opet, oet je sve na MI Cludu, pa idemo iz početka, ako usere, znam gde su podaci... Opet isto, opet se zaključao iz čista mira, opet reset, opet skidanje sa clouda, opet podešavanje mailova... Jebem ga... Ni 4 meseca nije prošlo...
Mil@n Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 @dùda Dudo, to su savim ok cifre. Trajanje baterije meri se po "screen on time" kategoriji tj parametri koje si navela su u najgorem slučaju prosečni. 6 sati SOT-a je i više nego pristojno, ako se ne varam, toliko si rekla. Pri tom, tek si /bila/ dobila fon pa ga stalno čačkaš, kada to prođe, situacija će biti još bolja.
x500 Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 On 10.11.2016. at 23:32, x500 said: Pazario sam pre 2 dana DooGee x5 Pro za 75 EUR. Prvi utisci su sasvim OK Posle 1,5 godinu telefon lagano umire :( Stradao mu je konektor za USB. Popravka od pree 6 dana je trajala 3 dana. Sledi mu jos jedno otvaranje. Sve u svemu, 50 EUR godisnje je sasvim OK trosak za obican telefon.
djeneralche Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Meni crkava baterija i posle dve godine moram da menjam. Najprecenjenije govno od tehnike ikad izmisljeno. Masina za ves, das 400e i traje barem 10ak godina, kao i vecina kucne tehnike, sto puta se amortizuje i plus stvarno radi neki posao.
Zabalujev Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 (edited) Ae da probam i ovaj Xiaomi A1. 64GB memorije, klot Android... Nikada nisam dao više para za telefon al kilavljenje sa budžet LGjem je prevršilo svaku meru. Da vidimo koliko će ovaj da izdrži. Jedino što je brutalna kopija iPhone, ne znam kako ću ovim fenserima na poslu na oči. Bar kad odem kod kolega preko, da nemam više najgori telefon u kancelariji. Samo najjeftiniji. U jebote, ima i senzor za otisak prsta! 1Password se otključava sam od sebe. Edited May 12, 2018 by Zabalujev
x500 Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 DooGee je mrtav. Ziveo Redmi 5A! Prvi utisci su dobri. Mozda se baterija malo brze prazni.
Lord Stef Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Koju verziju MIUI koristis? Ovih par poslednjih kao da brze jedu bateriju nego ranije.
x500 Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 53 minutes ago, Lord Stef said: Koju verziju MIUI koristis? Ovih par poslednjih kao da brze jedu bateriju nego ranije. Android 7.1.2 MUI 9.5.5.0
Lord Stef Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Aha, taj bi trebalo da je najnoviji za tvoj telefon. Generalno sve verzije nakon 9.2 imaju malo brze praznjenje. Ja sam razmisljao da ga vratim na neku od starijih verzija ali previse komplikovana cela ta procedura, a i ovako mi baterija istera ceo dan uz solidno drndanje. Mozda letos odradim neki custom rom ako me ne bude mrzelo previse, LinegaeOS ili Pixel experience teraju android oreo.
x500 Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Imam najavu da ce pasti zamena. Mladji klinac hoce da ga prisvoji u zamenu za njegovog Cubota sa slomljenim staklom. Niko se nije otimao o DooGee, osim kada su im prazne baterije a hoce da ubiju vreme.
Zli Gli Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Baterija se definitivno dosta brze prazni nego ranije i na mom Redmi note 4, nesto su cackali sto ne valja. Ono sto je jos gore je da sam ga malopre u teretani ispustio sa police od jedno metar i po, pao je direktno ekranom na metalni deo sprave i toliko je prso ekran da bi neko pomislio da je udaren cekicem ili necim slicnim. Ili je tesko sranje ili neverovatan splet okolnosti ali sam najebao, cak se i sam telefon blago iskrivio. Pakao.
Recommended Posts