Pontijak Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 hatori, posle ove fotke bouvija ne treba vise da razmisljas!
kim_philby Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 mislim ovaj ima oko 2 i pol meseca i ziv je i sladak i ima vremena da se vaspita. ne znam sta bih dodao. jutros je jos bio na svom mestu te kapiram da ce biti tamo i kada se vrnem. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
fancy claps Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Možda bi hattori, pre nego što podlegne pritisku navijača, mogao lepo da stavi na papir šta očekuje od psa i šta pas može da očekuje od njega (pažnja, vreme, kretanje i sl.), naročito ako bi mu to bio prvi pas. To bi svakako suzilo krug. edit: prvenstveno zbog psa ovo je najbolji savet dosad. dzabe uzmes mesanca da bi bio human na forumu ako ne mozes da ga izneses.
Pontijak Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 svaki pas moze da se iznese :) kada je mogao svojevremeno jedan sarplaninac da izdrzi sa mnom u stanu (ne zbog mene nego zbog stana) e pa onda svako moze sa svakim psom :)
kim_philby Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 to je tacno. mislim ja ima dve mesanke i jedna je najposlusniji pas na svetu a druga je svojeglava i luda. ne mogu za karakter da garantujem. samo takodje bih svakako dobro pretresao te rasne pse posto domaci uzgajivaci znaju da budu lazljiva djubrad (generalizacija stop, neprijatna iskustva napred). Sent from Bender's iPad using Tapatalk
kim_philby Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 mislim ja bih bio presretan da psic zavrsi kod nekog humanog poput hatorija ali no pressure. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
sailorman Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Pomozite dijamantskim psima i kolegi sa foruma Kimu Filbiju da im pronadje domove, tako sto cete na svom fejsbuku ili tviteru podeliti ovaj album :) Hvala. https://www.facebook...681191001916625 evo valjda sam linkovao. samo inace lepse izgleda.nemam garanciju ali bih se postarao da ga vakcinisemo i nekako dopremimo do tebe. odnosno isporucimo na kucu.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Аврам Гојић Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Povlačim sve što sam napisala pa da, pogledaj ga samo
fancy claps Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 pa moze da se iznese, ne kazem... samo ne treba da bude mnogo boleciv na bespomocne zivotinje, secamo se gde je to nicea odvelo, nego da razmisli sta je za njega, pogotvo ako je prvi pas.
Кристофер Лумумбо Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) vec duze vreme sam se razmisljam duzmem nekog cuku, al nisam pametan dal je to mudro i ako jeste sta uzeti. da zivim u dvoristu bio bi no-brainer, pokupio bi nesto s ulice i gotova stvar, medjutim kako zivim u iznajmljenom stanu, ne bi bas da sebi i komsiluku natovarim probleme. radim iz kuce i pas bi bio sam mozda 2-3 sata dok sam na treningu. kandidati su: bigl, zlatni ritriver, labrador, mops bigl mi je favorit i nasao sam dobru ponudu u blizini, pa me zanima misljenje/savet forumasa sta ciniti. da si se javio malo ranije poslao bi ti jednog lepotana, retrivera. naravno, preporucujem ti da uzmes jednog zlatnog lepotana. uh, zumi bouvija, faca je. Edited July 10, 2014 by Кристофер Лумумбо
JozoMujica Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 pa da, pogledaj ga samo Kad ga ovaj moj magarac ne bi maltretirao (a već smo pokušavali, maltretira sve pse koji dođu na njegovu teritoriju), ja bih ga uzeo.
Notorious Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 btw kime, jel bouvi ide uz garanciju? :) dogback guarantee. :) Jedna praznoglavica iz mog radnog okruženja je htela da vrati psa u odgajivačnicu posle tri meseca (TRI MESECA!!!), jer joj se valjda nije slagao uz nameštaj (karikiram, ali ne previše). Sreća po psa je bila što su joj se deca bunila.
sailorman Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) Jedna praznoglavica iz mog radnog okruženja je htela da vrati psa u odgajivačnicu posle tri meseca (TRI MESECA!!!), jer joj se valjda nije slagao uz nameštaj (karikiram, ali ne previše). Sreća po psa je bila što su joj se deca bunila. Ja isto znam za jednu što je posle dva meseca sa psom shvatila da ona to ipak ne želi, udomila kucu kod moje prijateljice. Nikad mi neće biti jasno kako je posle dva meseca nije zavolela toliko da ne može bez nje. Meni trebalo dva sata da toliko zavolim Sunu. Edited July 10, 2014 by sailorman
hattori Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Pomozite dijamantskim psima i kolegi sa foruma Kimu Filbiju da im pronadje domove, tako sto cete na svom fejsbuku ili tviteru podeliti ovaj album :) Hvala. https://www.facebook...681191001916625 evo valjda sam linkovao. samo inace lepse izgleda.nemam garanciju ali bih se postarao da ga vakcinisemo i nekako dopremimo do tebe. odnosno isporucimo na kucu.Sent from Bender's iPad using Tapatalk aaaaaaa :) ali bre pa ovo je neki rot + haski! zajebacu se big time!
Recommended Posts