Jump to content
IGNORED

Google street view

salerokada

Recommended Posts

Posted

@hjortron

nisu nemci rekli slus, no su doneli zakon po kome svako ko pise guglu zahtevajuci da se njegova zgrada bluruje ima da se ispostuje. i gugl to i radi, samo su rekli da do daljeg nece biti novih snimanja. enivej, i ovako je nemacka bolje pokrivena od pola amerike...

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

15

• Singer

9

• aram

8

• Delija67

7

Posted

i ovako je nemacka bolje pokrivena od pola amerike...

e pa baš to, zato me je i začudila konstatacija kako nema Nemačke

Posted

@hjortron

nisu nemci rekli slus, no su doneli zakon po kome svako ko pise guglu zahtevajuci da se njegova zgrada bluruje ima da se ispostuje. i gugl to i radi, samo su rekli da do daljeg nece biti novih snimanja. enivej, i ovako je nemacka bolje pokrivena od pola amerike...

nemacka je gore pokrivena od vecine evrope, a ni priblizno pokrivenosti amerike.i najvece pustare u americi imaju bolju pokrivenost. i tamo gde su rupe, to je pre sto nema puteva nego sto google nije prosao. 

ej! ni ahen nemaju!

33z4ozq.png

Posted

Malo su mi sumnjivi ti nemci, opet nešto šuruju i prave u tajnosti kad se tako sakrili..... eno tačno u sred mape gde piše Germany prazno ko area 51, a Austriju već anektirali!

Mora da će da udare na malenu ali časnu srbijicu da nas dokusure što smo ih dvaput tukli, zato nam i uvalili ovog drekavca mekanog srca - znaju sigurno da je mlitavko tamo gde muško gleda!  :rant:

Posted

Jebem ti, baš je morao da slika kad mi je veš bio na terasi :(

:lolol: , isto

moj stan u centru koji sada izdajem kao skroz fensi namešten, slikali dok su u njemu bili podstanari libijci i to baš u momentu kada su sve tepihe poizbacivali preko prozora  :cry:  :isuse: