March 19, 201510 yr Wolfsburg je klasa. Igraju sa pola gasa. Edited March 19, 201510 yr by IndridCold
March 20, 201510 yr Možda je jedino Brugge - Besiktas kao "slabiji par", ali i tu sam pri mišlju da su Turci ozbiljan tim. Ajaxu najlakši posao, ako bude zainteresovan da prođe dalje - njima bi EL mogla da postane glavni cilj do kraja sezone, jer je PSV pobegao. Los si prognozer ispadose i jedni i drugi,ali Ajaks da ce imati najlaksi posao nikad ti nisi gledao dnipro.
March 20, 201510 yr Dnipro je odlican tim. Ukrajinci imaju 2 kluba medju 8, odlican posao. Englezi 0 u oba takmicenja. Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
March 20, 201510 yr Briž Vec sam pisao o njihovom neverovatnom nizu bez poraza u svim takmicenjima od kraja avgusta, poklekli su tek krajem februara, a u Evropi bez poraza. 7-3-0 skor ove sezone.
March 20, 201510 yr Tek sam sada video prvi gol Bruggea u Istanbulu. Reakcija golmana Besiktasa je kraljevska.
March 20, 201510 yr Ni gol Besiktasa nije loš, puno lepih golova, ali reacija golmana je pobedila. Džaba ti što igraš dobro i imaš rezultat kada golman onako reaguje, upropasti koncepciju i moral tima.